reklama
Witam, jestem z Rybnika. Mam dwuletnią córeczkę. Poszukuję dla niej zajęć przedprzedszkolnych adaptacyjnych, które pozwolą jej spotykać się z rówieśnikami i przygotować do przedszkola lub ewentualnie innych kółek zainteresowań dla takich maluchów. Z góry dziękuję za wszelkie namiary
Kasienka3b
Fanka BB :)
Witam.
Tez jestem mama z Rybnika. Mam juz synka 5letniego. Sa tu jeszcze aktywne mamy z tego miasta?
Tez jestem mama z Rybnika. Mam juz synka 5letniego. Sa tu jeszcze aktywne mamy z tego miasta?
Kasienka3b
Są jeszcze aktywne mamy z Rybnika?
Ja Tylko nie w tym temacie, bo ten chyba już umarł dawnoSą jeszcze aktywne mamy z Rybnika?
Kasienka3b
A to jest jeszcze jakis temat o Rybniku? I widzę ze w ciąży jesteś to gratulujeJa Tylko nie w tym temacie, bo ten chyba już umarł dawno
Dziękuję. Nie w temacie o Rybniku tylko ogólnie na forum jestem aktywna odkąd jestem w ciąży Mam już syna, w tym roku skończy 8 lat. Teraz będę miała córkęA to jest jeszcze jakis temat o Rybniku? I widzę ze w ciąży jesteś to gratuluje
reklama
Kasienka3b
To fajnie parka bedzie Ja też synka mam w kwietniu będzie mial 6 lat i myślę nad rodzeństwem dla niego. Długo staraliscie się o 2? Do którego ginekologa chodzisz?Dziękuję. Nie w temacie o Rybniku tylko ogólnie na forum jestem aktywna odkąd jestem w ciąży Mam już syna, w tym roku skończy 8 lat. Teraz będę miała córkę