reklama
pluto_nova
Moderator
HEJ DZIEWCZYNY !!!
Dziś dwa testy pozytywne ponadto beta hcg wskazuje na 4 tydzień
Chyba dziś nie zasnę z facetem z radości
No chyba sobie z Nas żarty robisz… Dolaczyłaś na forum w nocy będąc już w ciąży, to po co piszesz i się chwalisz tutaj? Jesteś w ciąży - super, idź na ciążowe wątki i tam się chwalProszę wpisać na 26
Sylwanka89
Fanka BB :)
No tez mi się wydaje ,ze powinna iść na forum ciążowe ,a nie staraczekNo chyba sobie z Nas żarty robisz… Dolaczyłaś na forum w nocy będąc już w ciąży, to po co piszesz i się chwalisz tutaj? Jesteś w ciąży - super, idź na ciążowe wątki i tam się chwal
Króliczek2610
Proszę wpisać na 26
26 był wczoraj. I właśnie wczoraj napisałaś że beta i testy wskazują ciążę. No to po co się zapisujesz na test?
Idź na wątek mamusie maj....czerwiec czy kiedy tam termin porodu wypada i powodzenia.
Wystarczy zobaczyć pierwsza stronę... - okres i praktycznie wszystkie kobietki dostały okresu mało która ma - czyli udało się zajść w ciążę.... Tu niektóre latami się starają, tracą ciążę kilka razy.
pluto_nova
Moderator
Króliczek2610
Jest duże prawdopodobieństwo, bo nie można wejść w jej profil. Chyba że jakaś awaria znowu
LadyCaro
Tak, usunela
asiasiasia
do Gorzowa mieliśmy szybszy termin i myslelis że będzie tak samo ok.To nieźle.
W Klinice Bocian wyniki po około 2-2,5h i specjalny pokój z "atrakcjami" dla chętnych ;p Z tego co pamiętam 210 zł.
Zazuu
do Gorzowa mieliśmy szybszy termin i myslelis że będzie tak samo ok.
To Wasze badanie to naprawdę żart. Nawet nie wiem co powiedzieć. No i co oni będą robić z tym materiałem 21 dni
My mieliśmy wyniki w godzinę. Wyszliśmy z bociana, zdążyliśmy wejść do lumpa i między wieszakami czytaliśmy
reklama
Nel331
Hej! Jestem w dupie czarnej jutro miałam iść do gina, do którego tez chodzę prywatnie namęczyła sie zeby mnie przyjść w innym mieście na NFZ żebym nie płaciła co tydzień, na monitoring endo, jak wyglada po okresie ale ten przyszedł dopiero dzis, wiec muszę to odwołać i nje wiem co dalej. Październik będzie ostatnim miesiącem, kiedy mogę brać accofil bo po 3 miesiącach jest zalecana przerwa w jego braniu także dopiero pod koniec roku chyba będę do niego pisać co dalej I chyba październik jest ostatnim miesiącem starań. Później nie wiem..Na jakim teraz jesteś etapie? Idziesz jeszcze do apc, docent coś Ci zmienił, dołożył?
Ja pracuję do 22, muszę powiedzieć dyrektorowi, ze od teraz wyłączam kompa i kończę pracę o 21 bo musze zadbać o oocyty
coś tam jakieś objawy widmo? Czy cisza w eterze? Czekamy razem z Tobą
Serio nie rozumiem łatwości rozmnażania się ludzi, którzy maja problem z czytaniem ze zrozumieniem. Naprawdę ktoś wchodzi na jakieś forum, klika pierwszy lepszy wątek bez zastanowienia i smaruje posta ? Na co mamy Cię wpisać ? Tu się nie wchodzi z buta i nie oznajmia, ze się jest w ciąży. Idź na watek dla kobiet w ciąży a nie tam, gdzie większość w ciąży nie była. No ludzie, pomyslunku trochę.Proszę wpisać na 26