reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

reklama
Proszę wpisać na 26 :)

26 był wczoraj. I właśnie wczoraj napisałaś że beta i testy wskazują ciążę. No to po co się zapisujesz na test? 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️
Idź na wątek mamusie maj....czerwiec czy kiedy tam termin porodu wypada i powodzenia.
Wystarczy zobaczyć pierwsza stronę... 🩸- okres i praktycznie wszystkie kobietki dostały okresu mało która ma 🤰- czyli udało się zajść w ciążę.... Tu niektóre latami się starają, tracą ciążę kilka razy.

do Gorzowa mieliśmy szybszy termin i myslelis że będzie tak samo ok.

To Wasze badanie to naprawdę żart. Nawet nie wiem co powiedzieć. No i co oni będą robić z tym materiałem 21 dni 😱
My mieliśmy wyniki w godzinę. Wyszliśmy z bociana, zdążyliśmy wejść do lumpa i między wieszakami czytaliśmy 😂

reklama
Na jakim teraz jesteś etapie? Idziesz jeszcze do apc, docent coś Ci zmienił, dołożył?

Ja pracuję do 22, muszę powiedzieć dyrektorowi, ze od teraz wyłączam kompa i kończę pracę o 21 bo musze zadbać o oocyty 😀

coś tam jakieś objawy widmo? Czy cisza w eterze? Czekamy razem z Tobą :)
Hej! Jestem w dupie czarnej 🙂 jutro miałam iść do gina, do którego tez chodzę prywatnie namęczyła sie zeby mnie przyjść w innym mieście na NFZ żebym nie płaciła co tydzień, na monitoring endo, jak wyglada po okresie ale ten przyszedł dopiero dzis, wiec muszę to odwołać i nje wiem co dalej. Październik będzie ostatnim miesiącem, kiedy mogę brać accofil bo po 3 miesiącach jest zalecana przerwa w jego braniu także dopiero pod koniec roku chyba będę do niego pisać co dalej🤷‍♀️ I chyba październik jest ostatnim miesiącem starań. Później nie wiem..
Proszę wpisać na 26 :)
Serio nie rozumiem łatwości rozmnażania się ludzi, którzy maja problem z czytaniem ze zrozumieniem. Naprawdę ktoś wchodzi na jakieś forum, klika pierwszy lepszy wątek bez zastanowienia i smaruje posta ? Na co mamy Cię wpisać ? Tu się nie wchodzi z buta i nie oznajmia, ze się jest w ciąży. Idź na watek dla kobiet w ciąży a nie tam, gdzie większość w ciąży nie była. No ludzie, pomyslunku trochę.

Do góry