reklama
Bibi89
Fanka BB :)
Ja tylko sprostuje ze w moim przypadku lekarz od razu powiedział ze to może być CP albo poronienie i odmówił suplementacji progesteronem, obraziłam sie wtedy na niego i bardzo mocno nalegałam na proga. W szpitalu w zasadzie nikt nie mydlił mi oczu, realnie przedstawiali zagrożenia ale też mówili że musimy czekać aż się coś pokaże na usg. Więc ja nie byłam nastawiona wtedy na prawidłową ciążę mimo książkowych wzrostów bety na początkuPrzypomnę jednak, że to ta statystyka sprawia, że śmiertelność z powodu ciąży pozamacicznej spadła z kilkudziesięciu do kilku procent.
Oczywiście, że każda trzyma kciuki za najszczęśliwsze rozwiązanie sprawy. To nie jest tak, że jak ktoś bierze pod uwagę gorszy scenariusz to od razu źle życzy. Absolutnie nie!
Wszystkie tu jesteśmy w jednym celu, a ja uważam że nikt nie powinien nigdy doświadczyć żadnej straty bo życie i starania po niej są okrutne. To po prostu nie powinno się wydarzać.
Natomiast od zawsze były i będą na takich forach 2 postawy. Ta grupa, która do ostatniej chwili widzi nadzieję nawet w najgorszych momentach i ta, która w pierwszej kolejności widzi zagrożenia i stara się przed nimi przestrzec. Wiele uratowanych dziewczyn mam tu na koncie ja, @olka11135 czy @Bibi89 które prawdopodobnie żyją, a przynajmniej żyją z dwoma jajowodami tylko dlatego, że nie ustałysmy w przekonywaniu, że ich lekarze nie mają racji. Jeśli do końca życia uda mi się uratować chociaż jedną dziewczynę lub jej zdrowie tylko dlatego, że będę nalegała na większą czujność, a w 10000 przypadkach się pomylę to i tak uważam, że było warto.
E
eag
Gość
Ja zostałam przyjęta na oddział z podejrzeniem CP także też się nie dziwię, że od początku mi nie podawali progesteronu skoro takie a nie inne podejrzenieJa tylko sprostuje ze w moim przypadku lekarz od razu powiedział ze to może być CP albo poronienie i odmówił suplementacji progesteronem, obraziłam sie wtedy na niego i bardzo mocno nalegałam na proga. W szpitalu w zasadzie nikt nie mydlił mi oczu, realnie przedstawiali zagrożenia ale też mówili że musimy czekać aż się coś pokaże na usg. Więc ja nie byłam nastawiona wtedy na prawidłową ciążę mimo książkowych wzrostów bety na początku
E
eag
Gość
Zrób betę!Choć może się niepotrzebnie nakręcam bo takie plamienie jak się okres zaczyna różowe z takim śluzem jakby płodnym i jest tego dużo sama nie wiem co myśleć
Gratulacje! U mnie dzisiaj też popołudniowy, ale ma różowe plamienie jakby zaczynał się okresDziewczyny! Mój popołudniowy sik! Nie wierze cała się trzęsę !!!!
Załączniki
Zrobię ale chyba poczekam te 3 dni do @ jestem w szoku tym bardziej że 3 dni przed miesiączka i to różowe plamienieZrób betę!
królowa_kresek😉🙃
Ale pięknie , gratuluję, mocno trzymam kciuki za spokojną ciążę.Dziewczyny! Mój popołudniowy sik! Nie wierze cała się trzęsę !!!!
królowa_kresek😉🙃
Ale dziś wspaniały dzieńDziewczyny! Za 3 dni mam dostać @ 2 dni temu na papierze zauważyłam niteczke krwi byłam pewna że zaczyna się @ dzisiaj 3 dzień przed miesiączka plamienie takie różowe delikatne z głupia zrobiłam test teraz po południu i po 2 minutach takie coś. Dodam że nie mam żadnych objawów.
Gratuluję, żeby plamienia się wyciszyły, życzę spokojnej ciąży
reklama
Czy to może być plamienie implantacyjne? Może dla bezpieczeństwa powinnam wziąść duphaston? Dziewczyny co myślicie?Dziewczyny! Za 3 dni mam dostać @ 2 dni temu na papierze zauważyłam niteczke krwi byłam pewna że zaczyna się @ dzisiaj 3 dzień przed miesiączka plamienie takie różowe delikatne z głupia zrobiłam test teraz po południu i po 2 minutach takie coś. Dodam że nie mam żadnych objawów.