reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

reklama
Tak punkt 10 ojca sroki 😄 w tym cyklu byliśmy w Tatrach i robiłam długi szlak a potem po owulacji robiłam generalne sprzątanie chaty 😄 codziennie jakieś pomieszczenie.

Aaa no i uprawiałam seks w owulacje 😄
Ja już po owu, jak w tym miesiacu nie pyknie, to w kolejnym robie generalne porządki w domu😆😆😅 w okołoowulacyjnym upracowana będe jak ta lala.
Jeszcze raz gratki, wspaniale rozpoczęty wrzesień!💗💗

Ja w tym cyklu to fuszerkę odstawiam... Zapomniałam już drugi dzień temp mierzyć, jakieś przeziębienie mnie złapało nic mi się nie chce dodatkowo chyba zapalenie pęcherza mam bo boli i sikam non stop... Jedyny plus taki że mąż chyba jednak nie pojedzie w delegacje, ale to szansa 50/50 więc wiem że nic nie wiem 🙄🙄🙄🙄
Tak czy siak cykl na spontanie. Więc nie liczę na nic absolutnie.
Owu ma być za tydzień no ale nie wiem jak to będzie.

reklama
Dzis 33 dc a @ nadal brak. Jajniki ciagna. Wyniki tarczycowe w porzadku. Zazwyczaj byly regularne @ a teraz lipa. Popadam w lekka paranoje. A do poniedzialku musze czekać 😔

Do góry