reklama
Objawy przed okresem jak i te wczesne ciążowe są właściwe identyczne, więc tym się zupełnie nie sugeruj. Organizm dużo rzeczy potrafi sobie wmówić, jak czekasz na ciąże. A jak do okresu 9 dni to jeszcze baaaardzo dużo czasu. Objawy mogą się pojawić dopiero jak się zacznie wytwarzać hormon beta-HCG, a i to nic pewnego, bo ja żadnych objawów do 8 tygodnia nie miałam.
matkaniewariatka
Fanka BB :)
Ciążowe objawy pojawiają się po tym jak Twój organizm zacznie produkować hcg. To niemozliwe 9 dni przed okresem. Daj znać za 9 dni! Powodzenia
Każdy cykl możesz mieć inny, zwłaszcza jak się wsłuchujesz w objawy - często nagle zaczynasz je zauważać. Mi najprościej bólu miesiączkowego było się częściowo pozbyć jak ktoś mnie zagadał i nie miałam jak o tym myśleć - wtedy bolało mniej, bo głowa zajęta.Dzięki dziewczyny. Sęk w tym że ja w ogóle nie jestem nakręcona, ale zdziwiły mnie te bóle
A widzisz ja mam objawy PMS ale max 2 dni przed okresem. Dlatego zdziwiłam się co tu się dzieje gratuluję TobieJa mam pms, dla mnie takie objawy to zwiastun okresu, ale tym razem miło się zaskoczyłam, bo okazało się jednak, że to długo wyczekiwana ciąża musisz spokojnie poczekać, pewnych rzeczy nie przeskoczysz
Lilka92
Fanka BB :)
Dziękuję ja miałam zawsze od 5 dpo i do samego okresu, staraliśmy się 1 rok i 7 miesięcy i przez długi czas wierzyłam, że ten pms to wczesna oznaka ciąży. Nie wiem jak długo obserwujesz swój organizm, ale może być różnie w każdym cyklu i najlepiej zająć się czym, żeby się nie doszukiwaćA widzisz ja mam objawy PMS ale max 2 dni przed okresem. Dlatego zdziwiłam się co tu się dzieje gratuluję Tobie
reklama