reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wczesna ciąża

Witam! Troszkę się martwię więc mam pytanie
Stosunek w dzień owulacji i dzień po bez zabezpieczenia… za 4 dni @
Owulację miałam 03.01 była mega bolesna
Od 2 dni kłucie w lewym jajniku ( nigdy wcześniej się nie zdarzało przed okresem, bardzo delikatne uczucie w niczym mi nie przeszkadza i pojawia się co jakiś czas ) szyjka macicy bardzo wysoko ledwo sięgam palcem środkowym więc najdłuższym, mięciutka nie wiem czy zamknięta nie dosięgam Jej na tyle chyba albo się nie znam
Śluz gęsty, ciągnie się jak białko jajka ale jest go bardzo mało
Piersi jak nigdy pełne, mięciutkie ale w ogóle nie bolą zawsze bolały przed @ nie mogłam się dotknąć
Temperatura 37,3 nie zmienia się czasem jest 37,1
Poza tym nic nie zauważyłam
Czy to może być ciąża?

Ostatnia edycja:
reklama
Tak na 30% procent masz szansę na ciążę - bo takie jest średnie prawdopodobieństwo.
Jeśli uważasz, że to objawy ciążowe, to test powinien już wyjść (albo beta).

A jak wygląda wykres Twoich temperatur? Kiedy ją mierzysz? Ile masz wyższych temperatur od skoku?

To postawisz mi czy wygram w totka i czy na prenatalnych lekarz miał rację że w brzuchu dziewczynka?😀😆
No w totka raczej wątpię , masz na to 0,00001 % ale czekaj widzę w kartach ,że system chyba jakiś musi być 🤣🤣.

A co do płci , to tak - będziesz miała wymarzoną córkę ♥️.

300 złotych się należy 😁😁😂😂😂

No w totka raczej wątpię , masz na to 0,00001 % ale czekaj widzę w kartach ,że system chyba jakiś musi być 🤣🤣.

A co do płci , to tak - będziesz miała wymarzoną córkę ♥️.

300 złotych się należy 😁😁😂😂😂
A mąż dalej wierzy że między nogami coś wyrośnie 😂

Kuźwa ginekolog bierze 300 zł za 20 minut a Ty za dwie minuty. To jest życie 😅

reklama
A mąż dalej wierzy że między nogami coś wyrośnie 😂

Kuźwa ginekolog bierze 300 zł za 20 minut a Ty za dwie minuty. To jest życie 😅
Najważniejsze aby dziecko zdrowe było ♥️. Wiadomo chłop chce syna 🙃.

Ps. Gdybym umiała tak oszukiwać, jak te wróżbity Macieje to dzisiaj leżałabym na Kanarach, dupą do góry i płaciłabym ludziom za przynoszenie rozbitych kokosów ze słomką 😁

reklama
Do góry