reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wczesna ciąża?

Zobaczę czy dostanę okres 17 lipca powinnam dostać ja miałam ciążę bliźniaczka 19 lat temu może to wydawać się śmieszne do 5 miesiąca miałam okres I nic nie tyłam nie wskazywało że w ciazy jestem nawet nie wiedziałam itd tylko na początku 5 miesiąca zaczal boleć mnie brzuch poszłam do ginekologa a tu ciąża
Betę powinno sie robić w dniu spodziewanego okresu albo bardzo blisko, wiec albo jest za wcześnie albo nie ma ciąży. Bo 17.07 to prawie za dwa tygodnie, wiec raczej w tym cyklu będziesz w okolicach owulacji, wiec ja bym ciąże wykluczyła, a test zrobiła dopiero jak nie dostaniesz okresu.

reklama
W czerwcu miałam dostać okres 20 dostalam niby dzień wcześniej całe życie mam długi okres bolący skrzepy a dostalam 19 czerwca nawet podpasek nie potrzebowałam tylko kawałek papieru i 2 dni miałam bardzo dziwne tetaz mam dostać 17 lipca potem 14 lipca itd

Betę powinno sie robić w dniu spodziewanego okresu albo bardzo blisko, wiec albo jest za wcześnie albo nie ma ciąży. Bo 17.07 to prawie za dwa tygodnie, wiec raczej w tym cyklu będziesz w okolicach owulacji, wiec ja bym ciąże wykluczyła, a test zrobiła dopiero jak nie dostaniesz okresu.
W czerwcu miałam dostać 20 okres dostalam 19 i to dziwny był bo krótki nawet podpasek nie potrzebowałam i zrobiłam 19 czerwca test 2 kreski

W czerwcu miałam dostać okres 20 dostalam niby dzień wcześniej całe życie mam długi okres bolący skrzepy a dostalam 19 czerwca nawet podpasek nie potrzebowałam tylko kawałek papieru i 2 dni miałam bardzo dziwne tetaz mam dostać 17 lipca potem 14 lipca itd
Miało być 14 sierpnia przepraszam w pracy jestem pomyliło mi się

Jeżeli to była by implantacją to beta była by już bardzo wysoka

Zobaczę czy dostanę okres 17 lipca powinnam dostać ja miałam ciążę bliźniaczka 19 lat temu może to wydawać się śmieszne do 5 miesiąca miałam okres I nic nie tyłam nie wskazywało że w ciazy jestem nawet nie wiedziałam itd tylko na początku 5 miesiąca zaczal boleć mnie brzuch poszłam do ginekologa a tu ciąża

Wiesz, ja miałam plamienia, w ciąży schudłam ale beta była pozytywna i na usg dziecko też się rozwijało więc to nie ma nic do rzeczy.

Jeżeli beta jest negatywna to nie ma ciąży choćbyś ruchy czuła 🤷‍♀️

Do góry