Carl10071986
Początkująca w BB
2 kreski ciaza nawet jak blada jedna kreska nie ma ciążySą różne z plusami o kteskiZobacz załącznik 1643805
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
2 kreski ciaza nawet jak blada jedna kreska nie ma ciążySą różne z plusami o kteskiZobacz załącznik 1643805
Robiłaś betę ?3.07.20.06.2024 zrobię betę I dam wam znac CP z tego wyszło
Najpewniej wykonać test Beta HCG -pozwala na wykrycie wczesnej ciążyWitam, niedawno wykonałam test ciążowy na początku na teście nic nie było widać żeby zapowiadał się on pozytywny po czym po 2-3 minutach zaczęła pojawiać się bardzo delikatnie widoczna 2 kreska. Dwa dni później wykonałam nowy test z którym było to samo. Czy testy są pozytywne? Jestem trochę zakłopotana liczę na odpowiedź pozdrawiam miłego dnia Zobacz załącznik 1595614
Wiesz, jeżeli wtedy była w ciąży, to niedługo rodzi.Najpewniej wykonać test Beta HCG -pozwala na wykrycie wczesnej ciąży
Ten lekarz jest jakiś chory pobrał mi dziś krew jutro wyniki więc dam jutro znacRobiłaś betę ?
Dzwonili mi nic z krwi nie wyszło w następnym tygodniu idę do innego lekarza i robie betęTen lekarz jest jakiś chory pobrał mi dziś krew jutro wyniki więc dam jutro znac
Ale co znaczy, że nie wyszło ? Beta ujemna?Dzwonili mi nic z krwi nie wyszło w następnym tygodniu idę do innego lekarza i robie betę