Klaudia91gdansk
Zaangażowana w BB
Hej, i jak tam zrobiłaś dziś betę ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie robiłam, dzisiaj żywa krew od rana.. już nie mam nadziei. Czekam do czwartku, nie mam wyjścia.Hej, i jak tam zrobiłaś dziś betę ?
kochana wiem , ze to pewnie nie podniesie Cię na duchu ale jak raz Wam się udało to i drugi raz na pewno się uda 3 lata temu straciłam dzidziusia , wiem co czujesz ! Pamiętaj wyjdziecie z tego jeszcze silniejsi. Będzie dobrze !Nie robiłam, dzisiaj żywa krew od rana.. już nie mam nadziei. Czekam do czwartku, nie mam wyjścia.
Przykro mi bardzo, w którym tygodniu straciłaś dzidziusia?kochana wiem , ze to pewnie nie podniesie Cię na duchu ale jak raz Wam się udało to i drugi raz na pewno się uda 3 lata temu straciłam dzidziusia , wiem co czujesz ! Pamiętaj wyjdziecie z tego jeszcze silniejsi. Będzie dobrze !
Jest to tak długo wyczekiwana ciąża i straciłam ją w mgnieniu oka.. jak zły sen z którego nie mogę się obudzić.. czekam na ten czwartek jak na stracenie..Przykro mi, ale uwierz mi że wiem co czujesz, bo też przez to przechodziłam. Zanim trafiałam tutaj nie wiedziałam, że jest tak powszechne "zjawisko". Dużo kobiet o tym nie mówi, ale tutaj na pewno otrzymasz sporo wsparcia
Ja dziś zrobiłam betę , tez czekam jak na szpilkach na wynik ... nie wiem co z tego będzie bo plamie już 10 dni cały czas ;(Jest to tak długo wyczekiwana ciąża i straciłam ją w mgnieniu oka.. jak zły sen z którego nie mogę się obudzić.. czekam na ten czwartek jak na stracenie..
Trzymam mocno za Ciebie kciuki nie mogę zrozumieć dlaczego życie jest tak niesprawiedliwe.. my kobiety oddalybysmy wszystko by być mamami a inne mordują, wywołują poronienia... EhhJa dziś zrobiłam betę , tez czekam jak na szpilkach na wynik ... nie wiem co z tego będzie bo plamie już 10 dni cały czas ;(
To prawda, masz racje , może u Ciebie będzie cud , może jakiś krwiak kto wie. Ja mam ciąże po in vitro , u mnie nie ma szans na naturalnie zajście , moj mąż ma bardzo słabe nasienie. Dlatego jak Wam się udało naturalnie ciesz się tym , bo jest szansa ba kolejna ciążeTrzymam mocno za Ciebie kciuki nie mogę zrozumieć dlaczego życie jest tak niesprawiedliwe.. my kobiety oddalybysmy wszystko by być mamami a inne mordują, wywołują poronienia... Ehh
My już byliśmy w trakcie badań do in vitro.. zobaczymy jak się potoczy a za ciebie trzymam bardzo mocno kciukiTo prawda, masz racje , może u Ciebie będzie cud , może jakiś krwiak kto wie. Ja mam ciąże po in vitro , u mnie nie ma szans na naturalnie zajście , moj mąż ma bardzo słabe nasienie. Dlatego jak Wam się udało naturalnie ciesz się tym , bo jest szansa ba kolejna ciąże