reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

napomoc mam dosyć umieram!!!!!!!!!!!!!!!

w nocy budziłam się co chwilkę co rusz byłam spocona odkryłam się chyba jak byłam spocona bo mnie kur....................................aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gardło boli , kłuje mnie pęcherz , duszno mi i czuję jakby ktos policzył mi wszystkie żebra i inne gnaty nie mogę się ruszać do tego zaparcie i ca ły cas siku mi się chce

boli boli i jeszcze to gradło ja już nie mam siły :mad: :( :mad: :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

reklama
dzieewczynki czy też macie tak że są dni kiedy dzidzia jest bardzo aktywna i szaleje a czasami jest tak spokojna że trudno wyczuć jej ruchy, napiszcie mi proszę bo się bardzo denerwuję bo od 2 dni dzidzioł strasznie spokojny

muszę dodać jeszcze że ja jestem cały czas zmęczona i wkurzona (sprzątanie po rmonciku) i może to ma jakieś znaczenie

Agao- biedactwo, jestesmy z Toba!
Wczoraj myslalam ze padne w aptece, farmaceutka po prostu mnie rozwalila- a bylo to tak: Na szkole rodzenia kazali nam kupic olejek do masowania krocza, zeby uelastycznic miesnie; no wiec wybralam sie do apteki aby zakupic migdalowy olejek wyluszczylam Pani o co mi chodzi, po co mi to, a ona mi na to ze nie ma olejku migdalowego, ale moge za to kupic olejek kamforowy!!!!!!!! Chryste Panie jak sobie wyobrazilam ta kamfore pomiedzy nogamito mialam wziasc to pania i ja wysmarowac ta kamfora gdzie niegdzie zeby poczula co mi proponuje!!!!

mój mąż zakupił K-Y bo w ciąży miałam przejsciowe k łopoty z wilgotnością tyle ze kupił jakiś rozgrzewający jak sie tym posmaroaliśmy to na wyścigi biegliśmy pod strumień bierzącej letniej wody ::)

m ądra pani z apteki niech sobie posmaruje krocze kamfora a potem niech udziela rad ;D

kurka gardło mni boli

reklama
wyczytałam ze nasze dziecko ogarnia błogi spokój jesli słuchamy swojej ulubionej muzyki....hmmmm....ja słucham "mocnej" muzy...moze moja córcia wyrosnie na kolejna rockmenke...:) miałybysmy wspólna pasje....

Do góry