reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
kinga co prawda nie mnie pytasz ale też tak mam, jak czasem się zapomnę i gwałtowniej ruszę to porażka

Kinga, kupiłam piłke... i musze kupić druga...

Piotruś mi nawet usiąść na niej nie da :(

dostałam przesyłkę z Italian Fashion - super koszule, bielizna również :)

Bylam dzisiaj u kolezanki, dzidzio slczne, ona na nogach ( podobno woli stac). Wczoraj bylam na SR i byl zywy model, bo to byla lekcja o myciu dzidzi- zakochalam sie w tym maluchu, byl po prostu przecudny, a moj maly chyba byl zazdrosny o moje uczucia bo kopal jak najety.

reklama
Jezus, dziewczyny ratujcie- zjadlam troszke kaszanki- lekko przysmazonej i najpierw zrobilo mi sie troszenke niedobrze, ale potem tak potwornie rozbolal mnie zoladek- jakby mnie ktos nozami cial!!! Okropny bol, promieniujacy od zoladka. To bylo jak sie polozylam. Jak usiadlam, to za chwilke przeszlo. Ale po jakis 10 minutach juz na siedzaco znowu mnie zlapalo i dopiero jak sie przeciagnelam to przeszlo. Co to ?? Nie wiedzialam ze zoladek moze az tak bolec. Czy to dzidzia na niego nacisnela? Czy to cos powaznego??? Ktoras tak miala?

Do góry