reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Agao nie denerwuj sie, na chlopow nawet nie warto!!!
Jestem juz w Polsce, ale tu ziiiiiimnoooooooooooooooooo!!!! Wczoraj bylam na chwile na uczelni musialam sie od razu stamtad ewakuowac bo zlapal mnie taki bol nerki ze myslalam ze sie posikam z bolu! Ale dzieki Bogu przeszedl po poludniu, bo juz sie balam ze kolejne rodzenie kamyka sie zbliza! Dzisiaj ide po raz pierwszy na szkole rodzenia i strasznie to przezywam...wieczorem zdam Wam relacje z tego jak bylo!!!!
Buziaki dla Agawy!

reklama
już ma tak dosyć stresów żal mi mojego dzieciaczka Boże nie chce się denerwować i dzidzi tymbardziej ale nie mogę

kur.....................a mam dość!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

agao wyluzuj, zjedz co pysznego, obejżyj filmik i miej wszystko w dupie że się tak dosadnie wyrażę, niestety nerwem niczego nie zmienisz a tylko szkodzisz sobie i dzidzi, podobno dzieci nerwowych matek same są nerwowe, a zdecydowanie przyjemniej jest mieć pogodne dziecko niż rozkrzyczane ;D ;D ;D głowa do góry!!!!

a mi się wczoraj rozp..... jedyne buty w których mogłam chodzić teraz ale podeszłam do sprawy z humorem i dzisiaj kupiłam sobie zgrzebne nowe ciżemki na przecenie (naprawdę ciąża to bardzo dziwny stan, w innej sytuacji bym się wściekła a jak głupek jakiś się śmiałam) ::)

pozdrowionka dla agawy!!! ;D

a ja na dziś miałam taaakie plany!, że wstanę wcześniej , posprzątam mieszkoanko, zrobię porządek w dokumentach, i co???? Co prawda wstałam wcześnie o 9,00 zjadłam śniadanie, no i ......włączyłam komputer. I tak siedzę już prawie 3 godziny na BB i jeszcze koleżanka napisała, że jest w ciąży ( kolejna osoba, z którą będę mogła pogadać na mój i Wasz ulubiony temat ;D) no i się zaczęlo.. Ja jako doświadczona ciężarówka ::) już udzieliłam jej kilku rad, a to dopiero początek ;D

ivon ja mam takie dwie koleżanki jedna jest teraz w 4 msc druga dopiero 8 tydzień i oczekują odemnie, że będę występowała w roli eksperta ha ha ha ::)

a moje koleżanki dobiero w fazie mentalnego przygotowania ;)
choć jedna ponoć od stycznia zaczęła działać - ale akurat co do tej fazy porad nie mogę udzielać, bo moje rady w tym zakresie chyba spełniłyby się na opak

Ja mam dziś świetny dzień!!! :D Co prawda przygasiła mnie wiadomość o Dawidzie MamyBoo, ale polazłam do mojej pani endokrynolog i:
1. wyniki mam świetne :D
2. usg tarczycy wyszło znakomicie
3. Nie czekałam w żadnej kolejce
4. Chłopiec w autobusie ustąpił mi miejsca (robię taki mały podstęp: szalik zakładam pod kurtkę, brzuch jest 2 razy większy) :) Poczułam się jak prawdziwa CIĘŻARÓWKA :)
5. Kupiłam sobie tą dużą piłkę za 15.99, muszą ją napompować...... I Rafał chyba mnie razem z nią wyturla z domu... :) Ale jeszcze mam dużo czasu zanim wróci z pracy. Zrobię mu żeberka w sosie, to może mi wybaczy ten wydatek ;)

Kinga-Ty spryciulo!!!!!! Tez musze sprobowac z tym szalikiem!!!!
A ja zrobilam porzadek w kazdej szafie ubraniowej- i doszlam do jednego ogromnego wniosku ,ze nie mam zadnych fajnych ubran pasujacych na mnie w tej chwili.
Ahh i dostalam smsa od kolezanki ze dzisiaj urodzila synka- wedlug lekarza mial wazyc gora 3 kg a wazy ponad 4kg! I miala strasznie ciezki porod, cala jest porozcinana i poszyta-jutro ide ja odwiedzic i spytac o inne wrazenia z porodu i popodziwiac malucha!

felqua małego podziwiaj ale może o te wrażenia tak mocno nie dopytuj jak ona miała taki ciężki poród, bo jeszcze sie wystraszysz niepotrzebnie :laugh:

kinga cuż za cwany podstęp!!! ;D ja nie muszę uciekać się do takich sposobów bo mam ogroooooomny brzychol, właściwie składam się z brzucha do którego doczepione są cztery nitki w postaci rączek i nóżek i mały łepek ;D ;D ;D, no a inna sprawa że od początku ciąży miałam takie szczęście że komunikacją miejską jechałam raz i było puściutko ;)

reklama
A ja mam taką kurtk, że nic nie widać - a głupio tak od razu po wejściu ją rozpinać i wypychać brzuch :D Więc czasem sobie stoję psychicznie przygotowana, że w razie czego poprosze o zwolnienie dla mnie miejsca ;D

Do góry