reklama
generalnie dzisiaj mam strasznego doła.... dokładnie rok temu straciłam moje maleństwo, mojego aniołka ...
[*]
[*]
[*]
uśmiechnij sie bo teraz czekasz na zdrowego maluszka
a wzory wymyśliłam sama i podzieliłam na paski żeby było łatwiej w paskach haftować
generalnie dzisiaj mam strasznego doła.... dokładnie rok temu straciłam moje maleństwo, mojego aniołka ...
[*]
[*]
[*]
Rozumiem co czujesz bo u mnie rok minął też w tym roku tyle, że w sierpniu...
[*] A długo się staraliście? Bo my 3 lata... Ja miałam PCPM... To było okropne.. Nie lubię tego wspominać... Ale myślę, że teraz powinnyśmy trzymać się mocno i cieszyć się tym, że czekamy na zdrowe maleństwa...
kaasiorek84
Fanka BB :)
[*]
[*]
[*]
nie martw się rybka niedługo będziesz mieć zdrowego aniołka, to ciężkie przeżycie, wiem coś o tym bo moja mama poroniła drugą ciążę, jak byłam mała:--( dzidzia była duża i zmarła:-( wiadomo że byłaby to dziewczynka-Agatka byłaby młodsza ode mnie jakieś 3 lata, potem mama długo bała się starać o drugie dziecko, ale udało sie i mam siostrę Olusię, młodszą o 8 lat;-) pamiętamy o Agatce, ale trzeba z tym nauczyć się żyć....
kaasiorek84
Witam sie i ja!
Wczoraj zajrzalam, ale nie mialam juz sil pisac. A wiec po wizycie wszystko w porzadku. Te bole podbrzusza to prawdopodobnie taka moja uroda w tej ciazy, bo szyjka jest dluga i zamknieta, wrecz super. Macica tez w porzadku, wiec cholera wie z czego to jest. Ani badanie ginekologiczne ani USG nic nie wykazaly. Moge sobie jedynie lagodzic to magnezem i tyle Za wage opier*olu nie dostalam, ale uslyszalam, ze to troche za duzo jak na jeden miesiac i mam uwazac na diete. Tak wiec wczoraj wskoczylismy jeszcze wieczorem na BigMaca a od dzisiaj razem zaczynamy dietke bezcukrowa, bezsolną i niskotłuszczowa No i przede wszystkim w najblizszych dniach zrobic obciazenie glukoza, buuu :-(
No a synka to juz chyba mamy na milion procent, bo przy kazdym USG pierwsze co to prezentuje peniska Lekarz stwierdzil, ze rosnie nam jakis ekshibicjonista No ale tym razem udalo sie zrobic juz zdjecia jego buźki i jest baaardzo podobny do Oliwki taki sam maly zadarty nosek i ksztalt bródki. Wogole caly taki jak Oliwka gdy sie urodzila No i wazy juz 726g. Troche byl nerwowy przy badaniu, on baaardzo nie lubi odglosu tej glowicy z USG i szarpal sie tam z lekarzem tzn odwracal sie, kopal rowno w to :-)
No a tak pozatym to dzisiaj zaczynam juz 26 tydzien <szok>
hmmm chyba mamy to samo;-) ja drugi raz wylądowałam wczoraj na polnej na badaniach, bo mowiłam wam w dniu ślubu zauważyłam tą plamkę krwi i brzuszek mnie pobolewał, tzn to było dokuczliwe przy chodzeniu ale okazało się że z dzidza ok wszystko i to pewnie stres, już raz tak miałam po wypadku Maćka tylko teraz koleś mi dal magnez -Magne B6, generalnie myśle czy ten feminatal 400 z metafoliną jest dobry, bo on nie ma magnezu i żelaza np. a często drętwieją mi nogi, jakby czegoś mi w organiźmie brakowało:-( musze z ginkiem pogadac bo widziałam że wiele z was bierze 800-tke a ona ma te składniki...nie wiem co lepsze
Czesc Dziewczyny,
Poczytalam sobie troszeczke ale tylko kilka ostatnich stron, pozniej postaram sie nadrobic reszte.
U nas kijowo Wczoraj znow bylam na USG. Prawdopodobnie dziewczynki :-)ale oczywiscie takie nie na 100%.
Niestety nie rosna tak jak trzeba i na kolejnej wizycie maja mi jakies dodatkowe badania porobic. Popatrzec dokladniej na pepowiny i lozysko:-(
Zobaczymy co z tego bedzie.
Ogolnie mam troche dola ale staram sie myslec pozytywnie. Prosze zebyscie trzymaly kciuki...
Milego dnia i trzymajcie sie! zabieram sie za jakies porzadki...
tylko nie martw sie na zapas, widzę po sobie że stres nie pomaga, tylko jeszcze skurcze powoduje, jesteśmy z tobą;-)
Dla mnie to jest podstawa! Bo nawet jak mam katar to nie ide w miejsce, gdzie mogą być dzieci! A ona wiedząc, że jestem w ciąży, pozwoliła młodemu do nas przyjechać! Głupi babsztyl ! Nerwy mam takie na nią, że szkoda co gadać! Bezmózg totalny!
Nie wiem czy Wam mówiłam, ale ona (była kobieta mojego męża) obecnie żyje z kobietą! Rzeźnia, nie? I w takim domu wychowują się te dzieci! Smród, brud i ubóstwo, a w dodatku patologia!
to ładnie...generalnie nic nie mam do homo, bo sama się w takim towarzchu obracam-mam w rodzinie geja i ogólnie wielu znajomych, ale co do wychowywania dzieci jestem sceptycznie nastawiona no w waszym przypadku sprawa wygląda rzeczywiście koszmarnie, nie wiem ale ja chyba bym tej babie dziecko zabrała, nie za samą orientację, ale za to co robi
[*]
[*]
[*]
Julisia bądź dzielna Skarbie.
Widocznie tak musiało być, bo wierzę, że Bozia nie zsyła na nas tragedii bez powodu.
A teraz powinnaś się cieszyć, że wszystko jest ok i zdrowa Dzidzia rośnie.
Uszy do góry, rozchmurz się.
olenka12345
Współczuję Ci Julisiu..(*)(*)generalnie dzisiaj mam strasznego doła.... dokładnie rok temu straciłam moje maleństwo, mojego aniołka ...
[*]
[*]
[*]
..ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło,bo teraz głowa do góry,bo już niebawem zostaniesz szczęśliwą mama kolejnego Aniołeczka;-)
ja już po wizycie:-)na bank córeczka wszystko wporządku no i wyniki też są super..jeszcze tylko czeka mnie obciązenie glukozą za tydzień ide zrobic,a zwykłe badanie wyszło mi ,że mam glukoze 72;-)no i dzidzia ma sie dobrze-co jest dla mnie najważniejsze..
aaa i kilogram do przodu;-)
ja już po wizycie:-)na bank córeczka wszystko wporządku no i wyniki też są super..jeszcze tylko czeka mnie obciązenie glukozą za tydzień ide zrobic,a zwykłe badanie wyszło mi ,że mam glukoze 72;-)no i dzidzia ma sie dobrze-co jest dla mnie najważniejsze..
aaa i kilogram do przodu;-)
Oleńka gratuluję córci
Kolejna mała lutowa Śnieżynka ;-)
Mnie też czeka jeszcze krzywa cukrowa - mam umówione badanie na za tydzień.
I jak tak czytam Wasze wspomnienia nt. lemoniadki, to się zastanawiam jak ja to przeżyję ;-)
Julisia
dzięki dziewczyny za miłe słówka... ciesze się ogromnie że mam teraz pod serduszkiem małą Milenkę!!! doceniam to i cieszę sie tym jeszcze bardziej, a zarazem potwornie boję!!! poprzednie upragnione maleństwo straciłam w 12/13 tyg ciąży, serduszko przestało bić... nie da się zapomnieć... a w takie dni jest jeszcze ciężej...
reklama
olenka12345
Kalemeon ja już wiedziałam dawno,że córeczka,ale za każym razem sie upewniam,czy słonik sie nie zrobił;-)
a co do tej krzywej..to ..wszystkie dają rde to i my damy;-)
a co do tej krzywej..to ..wszystkie dają rde to i my damy;-)