reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
Najeli na pewno się spodoba, zobaczysz, zakocha się w nim!!!!
Czarodziejko to prawda, że w zimę będzie ciężko z ubraniami, z kurtkami, z butami! U mnie tak wieje i ponuro jest, masakra, zimno bardzo, a nastawiłam się na luzkę z krótkim rękawkiem ale chyba muszę zmienić plany garderobowe...

Czesc Dziewczynki
Dzis chyba ostatnie podrygi ciepla....od jutra temperatura bedzie spadac az zrobi sie naprawdę ziuziu....Czy wy tez macie problem z garderobą?
w zime to chyba w kurtce męza bedę chodzic!!! :)

Milego dnia
Dobrze że chociaż mąż ma większą kurtkę zawsze możemy pożyczyc!:-D
Laski,,, mąż dzwonił, że jedziemy!

3majcie kciuki , aby wózek mu się spodobał!
Powodzenia! Czekamy na wieści że już masz swój wymarzony wózek w domku;-):-)

Czesc Dziewczynki
Dzis chyba ostatnie podrygi ciepla....od jutra temperatura bedzie spadac az zrobi sie naprawdę ziuziu....Czy wy tez macie problem z garderobą?
w zime to chyba w kurtce męza bedę chodzic!!! :)
Milego dnia
Co do garderoby, to ja mam problem, bo mój ulubiony polar już jest za ciasny na brzuszku, a biała kurteczka była obcisła, więc w ciąży nigdy się w niej nie zapięłam!

Teraz wyciągałam sobie płaszczyk zimowy i ledwo ledwo.... A w późną jesień lub zimę nie wiem co zrobię! Chyba nie będę z domu wychodzić ! hehe

no ja też mam problem, robi się coraz chłodniej a ja nie mam co ubrać... Płaszczyk jesienny jest mi już prawie za ciasny. Wcisnę się w niego, ale już czuję, że bardzo mi opina brzuchol. A wszystkie kurtki czy płaszcze, które mam są raczej dopasowane... Co teraz :szok::szok::szok::szok:

no taka furą to też bym sobie pojechała

no ja też mam problem, robi się coraz chłodniej a ja nie mam co ubrać... Płaszczyk jesienny jest mi już prawie za ciasny. Wcisnę się w niego, ale już czuję, że bardzo mi opina brzuchol. A wszystkie kurtki czy płaszcze, które mam są raczej dopasowane... Co teraz :szok::szok::szok::szok:

no wejdziesz do sklepu i poprosisz o płaszcz dla brzuchatki

Ja ma problem z głowy w sobotę dostałam od mamy wieczorem dużo ciążowych sweterków jedynie kurtka, ale to się będę martwic jak faktycznie zimno nadejdzie;-) Wkleję po pracy zdjęcia to Wam pokaże;-)

reklama
cześć Buziaczki.
Wczoraj miałam świetny dzien, weszłam tylko na sekundke jak mąż suie kąpał, ale zaraz mnie zawołał wiec nie poczytałam co u Was słychać. Juz uzależnienie na maksa.

Dzis nadrobie wieczorem po korkach, obiecuje :) teraz nie dam rady. Musze napisać kilka zaległych maili, zrobic porządki w domu i obiad a na koniec przygotować sie na 6 godzin korepetycji. Masakra. Zacznę od poszukania zadań na korki wiec posiedze przez godzinke na necie na bierząco będe czytać.
Gucha przegladajac na szybciutko zobaczyłam Twoje buty, bomba, są super. Będziesz w nich wygladać jak Gwiazda.
Znachorka ślicznie wyglądałaś, a brzusio perfect. Ja wieczorem wstawie swoje zdjecie. Szwagierka powiedziała ze przytyłam, wiec chyba bardzo przytyłam, a mój wczopraj tez to powiedział, wiec czas na mała modyfikacje i musze zacząc liczyć kalorie.

Rechotku zaczynam podejrzewać ze chyba do Ciebie dołącze. Czy Wam sie tez non stop chce pić. Ja wypijam chyba ze 2 litry wody, do tego herbatki owocowe, jakis sok. Strasznie duzo tego. Zauważyłam po znikających butelkach wody i po wczorajszym dniu sie upewniłam ze pije dużo. Szukam po necie i tam pisze ze to moze być objaw cukrzycy. Trochę mnie to strasuje. Zacznę w razie czego juz od dzis liczyć co jem, ile. Tylko ja to nic nie wiem o diecie cukrzycowej. ehh, załamka
badanie obciązenia mam dopiero zrobic przed 14 października, oszaleje do tego czasu

Jak Wam mija poniedziałkowy poranek. Która ma wizytę i trzymać kciuki? no i za kogo w innych sprawach?

Do góry