reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Trochę mnie przeraża to tempo rozpakowywanie się dziewczyn:sorry2: Ja jeszcze nie chcę. Za dużo mam spraw na głowie:sorry2: Na porodówce jak sie zacznie też tak powiem - żeby jeszcze poczekali, bo jeszcze trochę spraw mi zostało:-)

reklama
Witamy się popołudniowo,my już po obiedniej drzemce;-)
Kurde Aga sie już rozpakowała..to kolejne dwie dziewczynki..teraz pora na chłopców hihi;-):-)
ale ten czas leci..Jeszcze chwila i zaraz wszystkie sie już rozpakujemy;-):-)

witam się wieczorniei też melduję ze jeszcze w komplecie jestem, aczkolwiek brzucho mnie strasznie boli jak na okres, skurczów nie czuję więc się nie martwię, mam nadzieję ze słusznie.

Mamo sówko ja tez poprosze numer telefonu kontaktowego, tak na wzeki wypadek:tak::tak:

napisałyście tyle, że ho ho... muszę trochę poczytać co sie wydarzyło, wczoraj chamsko od internetu nas odcieli:wściekła/y::wściekła/y: ja na tej mojej wsi bez netu jak bez reki, nuda jjak nie wiem co

Wlasnie na zakupowym przeczytalam o wyjsciach na spacerki. Kiedy tzn. po jakim czasie zamierzacie wyjsc ze swoimi Maluchami na 1 spacerek???:-)
Ja przeczytałam w mamusiej gazetce, że z zimowymi dziećmi to najlepiej jest wyjść po 3 tygodniach poprzedzodzych werandowaniem, ale pod warunkiem że nie będzie zimniej niż -5 stopni.

Natomiast jutro rano będę robiła sernik na zimno i czekoladowe ciasteczka, bo mój Mężuś ma w poniedziałek urodzinki, a za niczym innym tak nie przepada jak za ciastami i ciasteczkami:-) a jak z czekoladą to już w ogóle:-D
Przynieś po kawałku dla nas na BB:tak::tak::tak:

MamoSowko ja na zapiekanki robie farsz z pieczarek, cebuli, kukurydzy i kabanosow (kroje w kosteczke) i smaze. kiedy wystygnie mieszam z keczupem i tartym serem, nakladam na bagietki i do piekarnika:-)
Wrzuć to na kulinarny to szybciej będzie można go znaleść:-) A najlepiej jak zrobisz i dasz do sprubowania.:blink:

witam się wieczorniei też melduję ze jeszcze w komplecie jestem, aczkolwiek brzucho mnie strasznie boli jak na okres, skurczów nie czuję więc się nie martwię, mam nadzieję ze słusznie.

Mamo sówko ja tez poprosze numer telefonu kontaktowego, tak na wzeki wypadek:tak::tak:

napisałyście tyle, że ho ho... muszę trochę poczytać co sie wydarzyło, wczoraj chamsko od internetu nas odcieli:wściekła/y::wściekła/y: ja na tej mojej wsi bez netu jak bez reki, nuda jjak nie wiem co
Kurde ja mam też problem z netem..wcześniej miałam neta z ery bezprzewodowego-porażka na maxa,zmieniłam na play'a i n apoczątku było super,a teraz..masakra rozłącza sie kiedy chce..później nie można sie zalogowac..chyba sie po niedzieli do nich przejdę..:wściekła/y:

Coś dziś się lutóweczki rozpisały i chyba trochę panika jakaś powstaje bo szalejemy z tymi telefonami. No ale w końcu to nasze początki końcówek. Zaczyna się fajnie i ciekawie robić tylko może być problem z nadrobieniem czytania:-D

reklama
ja właśnie usiłuje nadrobić z czytaniem, ale strasznie dużo tego

dzisiaj mamy miec ksiądza po koledzie, ale kurcze jezcze nie przyszedł, pewnie się zjawi jak tylko zacznę jeść;-);-)

Do góry