reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WĄTEK GŁÓWNY cz. 3 - Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia.

reklama
I od razu pytanko (ostatnio mam ich wiele:dry:) musze kupic elektroniczna nianie i jak zwykle nie wiem którą znaczy czy cena ma znaczenie :confused:

w tej kwesti też nie pomogę, nie korzystałam z takiego urządzenia ..... :tak::-D:tak:

i witam z rana ..... miłego dnia życzę

u nas dzisiaj okropna pogoda - wilgotno, mrzawkowato i nieprzyjemnie, brrrrrrrrr :szok: dobrze,że w pracy sucho i ciepełko............ :tak::-D:tak:

Dzień Dobry!
Własnie popijam kawkę i nie chce mi się kompletnie nic a nic ;-)

Dzisiaj jadę do Gina bo miała coś nowego dla mnie wymyslić. Zobaczymy :-(

A teraz powiedz mi Kochana jak zrobic te piękną emotikonkę co masz przy napisie :"Staraczki do dzieła"

Można takie emoty pobierac sobie ze stronki:
Cosgan.de - Animierte Smilies und Gifs
wystarczy skopiować kod, który pojawia się po kliknięciu na wybrany emot. Stronka po niemiecku ale emoty mówią same za siebie :-)

Bry...

Niestety nie dam rady nadrobic wszystkiego od ostatniego razu :-(
Pozdrawiam was wszystkie i uciekam do prasowania.

Wesołych świąt
i
Szczęśliwego Nowego
2009
roku

I ja sie witam nareszcie mam neta
Tyle zaległości do nadrobienia,całuski dla wszystkich mamusiek i naszych pociech
Livka to juz mała pannica ,uparta i cwana jak mama i pomału zczyna mówić małe zdania -jest taka śmieszna
potem wkleję fotki

Witam piątkowo :-)

Gośka...wieki cie nie było :tak:....buziaczki dla Livki :-)

Ostatnia edycja:
a dzisiaj witam sie z domku, Kacper chyba ma zamiar chorować, więc nie poszedł do przedszkola, może przedłużony weekend pomoże i w poniedziałek bedie mógł juz iść do przedszkola :tak:

miłego :rofl2:

reklama
Do góry