reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WĄTEK GŁÓWNY cz. 3 - Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia.

reklama
szkoda, szkoda ......:szok:

ale witam w środę, juz sroda i bliżej do kolejnego weekendu niż dalej, bo mam takiego lenia,że już nie mogę doczekać sie piatku :tak: powrót do pracy po takiej przerwie na całe 5 dni to troszkę za długo, powinno się wracać stopniowo, może najpierw na 3, a dopiero potem na 5 ......... :tak:

a mrozik nadal trzyma :tak:

ale witam w środę, juz sroda i bliżej do kolejnego weekendu niż dalej

Też o tym myślalam dzisiaj Jarzębinko ;-)I lenia też posiadam :sorry2:

jarzebinka pisze:
powrót do pracy po takiej przerwie na całe 5 dni to troszkę za długo, powinno się wracać stopniowo, może najpierw na 3, a dopiero potem na 5 ......... :tak:

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Mrozi nam pięknie :tak:Niech wymrozi wszystkie paskudztwa :blink:

Witajcie dziewczynki.Niemartwie się bo niewydaje mi sie żeby wątek "upadł" bo jest naprawde suuuuper.Sama upatruje dwuch kreseczek na teście i takie forum jest dla mnie ogromna pomocą.A po za tym pracowałam kiedyś jako niania i mogę wam powiedzieć że to co się tu pisze to nie jest jakaś bajka tylko życie.Gorące pozdrowienia i całuski:-)

Witam się i ja :-)
Strasznie dużo tu wątków i nie wiadomo na którym pisać.
Mam 28 lat, 5 letniego synka i marzenia o drugim bobasku :-D

Pozdrawiam cieplutko

Witam i dołanczam się do pełnych nadziei na pojawienie się małego skarbu.
Mam prawie 35 lat i staram się o pierwsze dziecko - byle do 40-stki oj oj.
Pozdrawiam i trzymam kciuki

reklama
Do góry