Gosik880
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My byłyśmy z córką w przychodni u pediatry. Dzień przed wizytą telefon, najpierw wywiad przeprowadzony przez rejestratorke i decyzja, czy przełączy do lekarza i tam konsultacja telefoniczns i decyzja, czy mamy przyjść osobiście. Przychodnia zamknięta na klucz, na wejściu każą ściągnąć kurtki, następnie umyć ręce, wytrzeć i odkazić i dopiero do lekarza, oczywiście też wywiad.Hej kobitki
Możecie wyrazić swoje zdanie apropo takiej sytuacji??
Mianowicie...
Obecnie przebywam na urlopie. Mam wrócić w środę do pracy. Kierowniczka powiadomiła mnie, że u nas lekarze normalnie przyjmują na NFZ (wizyty planowe NIE PILNE). Dziennie przewija się około 70 zapisanych pacjentów... + osoby które zgłaszają sie z ulicy z jakimś urazem albo do internisty...
Czy tylko dla mnie to jest dziwne w obecnej sytuacji?? I co ja teraz mam się narażać jako pracownik?? Przecież ja każdego muszę "przerobić"...
Ze wględu na wirusa połowa w rejestracji medycznej wzieła l4 (ja też pracuje na tym stanowisku) i teraz zamiast siedzieć w dwie osoby siedzimy w pojedynkę... a tu jeszcze tyle osób.
Gdzie nie dzownie do poradni do wizyty są wszystkie odwoływane a tylko przyjmuje sie pilne przypadki... to jak to jest?