reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

Hejka dziewczyny! Nie wiem czy Leon za dużo miał wczoraj atrakcji przez basen czy coś go bolało obudził się o 1.30 na mleczko i później ok 3! Padam na cycki dziś! Normalnie nie piję kawy ale jak jestem mega zmęczona to jedną małą dziennie wypijam. I tak powiesiłam jedno pranie i wstawiłam kolejne,Leon spał i sama się położyłam na godzinkę. Szym wróci po 14 bo mama go odebrała z przedszkola. 2 godziny dłużej spokoju. Pogoda znowu nie zaciekawa. Jutro rano muszę do adwokata a po południu z Szymem na kontrolę do okulisty. I dzień znowu w doopie. Z mężem się jakoś dogadalam. Trwało to trochę ale mam nadzieję,że mnie rozumie. W następnym tygodniu będę już robiła zakupy na roczek Leona. Mam tylko nadzieję,że pogoda dopisze,żeby w ogrodzie imprezować. Miłego dnia dziewczyny!

reklama
A Emol chyba tylko ja ci jeszcze nie życzyłam udanych wakacji! Bawcie się dobrze i wypoczywajcie!
My jedziemy do mojej babci na tydzień. Wyjeżdżamy 31.6 albo 1 i wracamy 7.7. Julka jeszcze przyszły tydzień i 6 tygodni wakacji. A Szym tylko 3! Ale teściowa idzie do sanatorium więc teść będzie z Jula na kurs pływania jeździł!

Cześć dziewczyny :* co u was ? Ja mam 3 dzieci od 2 dni . Mojego męża bratowa zostawiła swoją dwójkę i wyprowadziła się ... masakra . Policja była bo pije i prawie utopiła swoje dzieci ... co za matka . A jego brat tez taka patola był ale się ogarnął i nie pije już od 4 miesięcy . Straszne tak mi szkoda tych dzieci . 2,5 roku i 11 miesięcy . Tragedia

Masakra. Boże, co za babsko. Jak sobie radzicie?dajesz radę? Ja też mam taką w rodzinie. Ma ograniczone prawa do czwórki,piąte było później więc jest z nią.starsza córka jest u jej matki a troje mlodszych u drugiej babci. Sądzi się z kuzynem o prawa bo chce kasę na dzieci.też pije.dobrze,że ojciec dzieci się opamietal. Jest im bardzo potrzebny.

U nas pada i chłodno. W sobotę Dominik kończy rok i trzeba będzie zorganizować imprezę w domu. Nie wiem jak to ogarnę. W dodatku dostałam okres.boli mnie brzuch i krzyże. Dawno tak nie było. Ledwo się ruszam a trzeba wszystko zrobić przed sobotą. Jeszcze 2 dni ale mam pranie,prasowanie, sprzątanie na jutro a w piątek pieczenie i sałatka.w między czasie jeszcze musze zaglądnąć do apteki i do sklepu. W sobotę rano juz będzie siostra więc nic nie zrobię. Chyba się jutro nafaszeruje tabletkami przeciwbolowymi żeby coś zrobić.
Wczoraj mały po drzemce miał jeść.jak zobaczył, że przyniosłam z kuchni to sam siadł w foteliku i potem grzecznie zjadł cały posiłek.Mina mojego męża bezcenna:D.jemu Dominik ciągle ucieka przy karmieniu ;)

Foxy mama ty mowilas że ona taka patologiczna, że teściowa trzymała jej stronę ale niedawno zauwazyla ze synowa przesadza. Czy o ta chodzi? Szkoda dzieci ale czasami lepiej bez matki niż z taką :(

Foxy - dajesz radę? Biedne dzieci. Dobrze, że mogą liczyć na Ciebie.

Kasieks - super, że Dominik już tak ładnie chodzi i grzecznie dzisiaj zjadł :)

Emol - jak na wakacjach?

Veronika - my jeszcze nie byliśmy na basenie. Zastanawiam się, czy się wybrać.

PatiEmma- zazdroszczę, że macie chrzciny z głowy. Co tam u Was? Jak mała?

Kawoszka - udanego remontu w mieszkaniu.

U nas problemy z jedzeniem nic nie chce jeść. Kombinuje makaron z truskawkami, klopsiki, różne zupy, pasty na kanapki. Chcę tylko pierś :(

Poranna burza super. Ale Artur trochę się morza boi. Nie płacze ale widać po buzi przerazenie i bardzo się etyka w tatę. Więc na razie tylko 2 razy się moczyl. Ale chcemy go delikatnie oswajac. Niech najpierw siedzi koło brzegu i patrzy jak fale prawie dotykają stóp. Potem aby troche stopy pomoczylo itd jesteśmy tutaj na 10 dni a dzisiaj 2 więc spokojnie mamy czas. :)

No to super. Tymek zamoczyl tylko stopy i ręce jak byliśmy nad morzem. Uwielbiał jak go braliśmy tak jakby do latania w kierunku fal :) Relaksujcie się i bawcie dobrze :)

reklama
Kasieks daje radę ale jest ciężko bo słabo je znam tak naprawdę plus Alex jest mega żywym dzieckiem a nie chce go tez zaniedbać .Widac ze potrzebują miłości i to bardzo takie male rzeczy je cieszą np. Dziś z tym starszym rysowalam i wiecie co ? On tak sie cieszył ze maskara . Najsmutniejsze było to ,że jak mu dałam kredki świecowe on zaczal obrywać z nich papier bo myslal ze to cukierki ... co za kurwaa matka żeby dziecku nie pokazać kredek . Naprawdę moje uczucia w tym momencie były pomieszane smutek z gniewem :/ Tak Emol to właśnie ta. . Miłego wypoczynku czekamy na fotki :p .

Do góry