reklama
Veronika_k
Fanka BB :)
Emol bierz go ze sobą kurde mi teraz też nie łatwo bo jak mam jakiś termin to Leon wszędzie włazi. We wtorek mam do dentysty i muszę zapytać teściową czy z nim zostanie. Dziś muszę na zakupy. Nie chce mi się ale muszę :/
Veronika_k
Hejka! Ja dopiero wróciłam do domu i położyłam Leona spać! Później po Julkę i do teściów bo Szyma! Jak zwykle gorąco ale dziś ujdzie! Kupiłam sobie sukienkę i japonki. Nie chce mi się wiązać albo zapinać butów [emoji14] Jeszcze jedna sukienka przyjdzie paczką! Nie typowo ciążowe ale fajne luźne! Później też je będę nosiła! Aaa kupiłam sobie truskawy! Ale nie z marketu! Takie z pola [emoji3]
Veronika_k
I czereśnie [emoji4]
Poranna_burza
Pozdrawiamy
Ostatnia edycja:
kasieks
U nas gorąco. 30° w cieniu, w mieszkaniu prawie 27.mały ma okropny katar. Dziś pojechałam po jakieś ciuchy na ten chrzest bo nawet nie ma się w co ubrać. Wychodziłam się prawie 3h i kupiłam Emilce sukienkę i buty.muszę wam powiedzieć, że ciężko coś na nią dostać. Pełno ubrań dla małych dzieci i dorosłych ale dla nastolatków to nie bardzo. Chyba tylko z koszulkami nie ma problemu. Muszę sobie też coś kupić ale nawet nie chce mi się o tym myśleć. Upał i tłumy ludzi to nie moja bajka.no chyba że nad wodą
Emol
My pojechaliśmy do babci od 14 do 17. Potem 1h wracaliśmy a normalnie w 30 min skaczemy. Potem na zakupy do Lidla. I zostawiłam u babci telefon, Więc siostra po wykapaniu Artura została z nim jak on spał, a ja polecialam ponownie. Bo co ja bym robiła bez tel teraz? nadrabiam zaleglosci
Veronika_k
Kurde u nas też upały! Leon strasznie marudzi! Nie wiem czy na zęby czy przez te gorączki! Jak tylko nauczył się wstawać tak tragedia przed spaniem! Wstaje non stop i ryczy bo chce wyjść! Chodzi spać po 21 [emoji31] a ja do tego czasu padam! Dzisiaj rano jak tylko się obudził to non stop marudził dopóki nie poszedł na drzemkę. Teraz śpi już przeszło godzinę. U nas dziś pochmurnie ale i tak 27 stopni! Jak by słońce było to by masakra była! Idę zaraz pod prysznic,ogarnąć chałupę i biorę się za obiad!
reklama
Veronika_k
Kasiek ja też nie lubię w takie upały robić zakupów! Dla Leona mam ubranie koszulkę polo z kołnierzykiem na krótki rękaw i spodenki! Ja założę jedną z tych sukienek, które teraz kupiłam! Szymon też ma koszulkę polo z kołnierzykiem i spodenki,tylko Julii muszę sukienkę kupić i mąż koszule!!
Podziel się: