reklama
Emol
Fanka BB :)
Dodatkowo wiecie co mi powiedział wczoraj ze mam nie mówić ze nie mam czasu jak siedzę ciągle na forum. Serio? Ja mówię ze nie wyrabiam się w ogarnianie nauki bo on późno wraca w weekend zawsze też jest coś do zrobienia w domu, a przy arturze nie będę siadać do nauki aby co 3 min się odrywać.
A forum to wystarczy częściowo czytać i w każdej chwili można przestać czytać jak dziecko nas potrzebuje. Ale co on team wie. Już kilka razy mu powiedziałam ze jest ostatnia osoba która może cokolwiek mówić o tym jak Artur się zachowuje i co ja robię albo nie robie bo go nie ma i nie ma prawa osądzać na domyslach.
A forum to wystarczy częściowo czytać i w każdej chwili można przestać czytać jak dziecko nas potrzebuje. Ale co on team wie. Już kilka razy mu powiedziałam ze jest ostatnia osoba która może cokolwiek mówić o tym jak Artur się zachowuje i co ja robię albo nie robie bo go nie ma i nie ma prawa osądzać na domyslach.
Veronika_k
Widzę,że nie tylko u mnie nie są wesoło. Leon wczoraj w nocy się obudził i płakał głośno ale ja miałam taki twardy sen i nie słyszałam. I wiecie co? Tak długo mnie szturał aż się obudziłam i mówi bo mały płacze :/ jeszcze dodał miałem wstać ale.....i nie dokończył czemu. Wkurwiłam się na maksa. Dziś Simi w nocy płakał przez katar ale słyszałam i Leonowi zaraz flachę zrobiłam. A on, że czego on tak ryczy to tylko katar. Mówię, szkoda, że ty umierasz a to też tylko katar. A Simi to tylko dziecko. Mówi do mnie rano dziękuję,że w nocy wstajesz. W ogóle tego nie skomentowałam tylko sobie pomyślałam- mój boże zastanów się co ty wgl gadasz. Zamiast takie coś powiedzieć trzeba było wstać wczoraj w nocy a nie mnie budzić. A że w nocy Simona placz go obudził to rano był taki wkurwiony,że masakra jakaś. Młody o 9 pojechał już do dziadków, nawet śniadania w domu nie chciał jeść. Powiedziałam teściowi czemu. Przywiezie go dopiero wieczorem. Julia na 13 na urodziny do wieczora a ja muszę na zakupy później i do mamy bo była w Pl i kupiła kaszki na mm bo tu nie ma. Dobrze,że wczoraj chałupę wypucowałam, przynajmniej będę miała czas dla siebie. Tu nie obchodzą dnia Babci i Dziadka,ja muszę do babci zadzwonić. Ale kupię po czekoladzie,żeby dzieciaki dali.
Veronika_k
Dziewczyny dyskotekę mam w domu :/ wywieźliśmy do przychodni do piwnicy kołyskę i sobie mówię fajnie wiecej miejsca w salonie a tu dupa. Pyta czy może przywieźć gitarę mówię pewnie przecież lubię jak grasz na gitarze. A on przywiózł 3 gitary plus pudło kabli jakiś wielki zasilacz :/ ehhh sama się głupia zgodziłam. Przecież mogłam pomyśleć,że to będzie więcej niż jedną gitara
Veronika_k
kasieks
U mnie też średnio. Rano się pokłóciłam z mężem i w końcu ja z Dominikiem zostaliśmy w domu a on z Emilką pojechali do babci.może to przez okres bo dziś dostałam ale normalnie mam dość. Wogóle nie szanują mojej pracy. Nie dość że cały czas jestem z Dominikiem to mam całe mieszkanie na głowie.nasyfic potrafią ale sprzatnac to nie.blat w kuchni zasypany płatkami, zlew pełen bo nie ma komu opróżnić zmywarki, obok lodówki się przykleilam bo sok rozlany i pełno piasku bo jak się ubierają to wszędzie chodzą w butach. Wydarlam się żeby jechali bo nie chcę ich widzieć. Wrócili po 17.mąż poodkurzal ale nie mam dziś ochoty na dyskusje z nimi.boli mnie brzuch. Dobrze że mały już śpi.
Foxy_mama
Widzę ze u każdej z nas dzis wesoło [emoji33]... ale to prawda sprzątać można ale jak wszyscy wokoło maja w dupie by chociaż utrzymać porządek jest to okropnie nie miłe a wręcz wkurwiajace :/ Veronika jak tam ? Jest koncert ?[emoji41]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Aj dziewczyny u kazdej chyba tak jest, i kazda miala dzis chyba zly dzien, ja dzisiaj w zwuazku z tym ze nie ma rehabilitacji postanowilam pojechac na szmaty i mowie ze nakarmie Mala i jade , a on ze musze sie w 2h wyrobic bo trzeba bedzie ja nakarmic:/ no a Foxy ma racje ze to jedyna nasza rozrywka,im sie wydaje ze jak jestesmy w domu to nie mamy nic do roboty tylko baki zbijamy i moglybysmy posprzatac...mi to ostatnio mam wrazenie ze dbia nie starcza a i chcialam troche cwiczyc zacząć ale kiedy jak to to ,to tamto trzeba zrobic , a najbardziej wkurza mnie jak gdzies wychodzimy to mam choc wyjsc z siebie i stanac obok ,no on sie ubral i mozemy isc no tak ale faknie by bylo jakbym sie i ja ogarnela bo do ludzi ide a i Mala tez trzeba przyszykowac
Dziewczyny mi tak strasznie wlosy wypadaja ze chyba bede lysa:/ jak jest u was?
Dziewczyny mi tak strasznie wlosy wypadaja ze chyba bede lysa:/ jak jest u was?
reklama
Veronika_k
Foxy nie było tak źle. Ja jus po okresie Kasiek Pograł z 30 min i potem skoczył. Ja lubię jak gra na gitarze. Mały się wystraszył ale potem tańczył w leżaczku
Podziel się: