reklama
Veronika_k
Fanka BB :)
Dobrze Foxy, że w końcu wiadomo co Alexowi jest. Ja dziś rano wywiozłam Julię do teściów i Simiego do mamy i mam tylko Leona. B. na kawalerskim, więc ja nie będę gorsza i jak Leon pójdzie spać przyjedzie znajoma i posiedzimy przy winku i pizzy a co on może a ja nie? Też jakaś przyjemność mi się należy. I tak rano mnie wpienił bo mu się wstać nie chciało i pojechałam sama na zakupy a on został z Leonem. Poodkurzał chociaż i pobawił się z małym.A ja zrobiłam zakupy i na koniec odkurzyłam auto i pojechałam na myjkę. Jak mu powiedziałam to się zapytał jak auto umyłam. Mówię,że nie na ręcznej ze względu na moje ręce i na normalnym programie to się wściekł, że mył dwa dni temu i na koniec była woskowana i teraz wszystko na marne. Dodał, że 15e poszło w du... To ja na to, że mam w portfelu i że ma sobie wziąść te 15 e i mnie w d... pocałować!! A on,że nie o pieniądze się rozchodzi tylko o jego czas! I że czemu się go nie zapytałam. Wściekłam się i mówię , że co ja duch święty i mam się go pytać co robił a co nie? I dodałam, że więcej nic nie zrobię (nie odkurzę i nie umyję) to mi powiedział,że nie muszę więcej jeździć! Noż kur.... dziewczyny chyba miałam prawo się wściec!! Zanim wyjechał to przeprosił ale i tak jestem zła na niego! Pewnie wróci jutro wieczorem i będzie wielce zmęczony i spać będzie chciał! A ja dzieciaki odebrać i ogarnąć ich do spania zaś. Masakra. Ja nie wiem czy ze mną coś nie tak czy z nim?
kasieks
Foxy dobrze że rozpoznali co dolega Alexowi.zmiana mleka może być problemem ale stopniowo dacie radę. Zrób małemu taką porcję jak zalecają i zobacz co ile godzin powinien jeść. Jak nie zje całego to trzeba będzie dać mu wcześniej. Stopniowo dojdziecie do w miarę stałych godzin.ja bym nic innego nie dawała dopóki wysypka nie zacznie znikać. Tak żebyś wiedziała że mleko jest ok.wtedy jak będziesz dawać nowe pokarmy to zauważysz czy go nie uczulają. Kaszki robię na mleku które ma przepisane i daję ryżowe. Na razie ze zbożem się wstrzymuje.w Polsce wiem o 2 mlekach dla alergików i jedno jest gorzkawe. Zapytaj w aptece czy są jakieś inne i jeśli Alex się nie przekona do tego to powiedz lekarzowi żeby przepisal z innej firmy.
kasieks
Veronika faceci po prostu tacy są. Zamiast docenić i podziękować to jeszcze się czepiają. Mój dziś pojechał do babci.nie było go poł dnia. W tym czasie posprzatałam całe mieszkanie,popralam,zrobiłam obiad.przy małym musiałam się spieszyć. Posciagalam firanki,wypralam i jak wrócił to powiedziałam żeby posiedzial z małym to wyprasuje i powiesze. I co? Oczywiście problem bo mały marudzi.k....wa a jak go nie było to niby spał? Padam ze zmęczenia. Mam nadzieję że mały ładnie zaśnie i się wcześniej położę
Foxy_mama
Veronika zToba jest ok wszystko , ale widzisz faceci tacy kuwa są :/ ...ehhh .Moj mi mówi. Ale mnie nogi bolą idę leżeć ...a to ze mi ręce opadają po całym dniu to nie ważne bo on uważa ze mogę sobie leżeć w dzień haha ciekawe kiedy ... A powiem wam coś śmiesznego ;p mały jak bylismy w szpitalu i go lekarka badała to jej sciągał ciagle słuchawki z szyi haha a jak ciśnienie mierzyli to ten kabelek urywał ;p i cały czas się śmiał
A co do Alergii Kasieks masz racje lepiej narazie nic mu nie będę dawać . A porcje mleka robie mu takie jak pił zawsze nie według pudełka . Czyli 5/6oz i 5 lub 6 łyżek proszku .
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
A co do Alergii Kasieks masz racje lepiej narazie nic mu nie będę dawać . A porcje mleka robie mu takie jak pił zawsze nie według pudełka . Czyli 5/6oz i 5 lub 6 łyżek proszku .
Foxy_mama
A i wiem co wam mialam napisać bylismy u brata od mojego P. i wydaje mi się ze jego synek jest chory przez to ze ona tak Piła w ciazy . Jest młodszy od Alexa 3tyg a nawet się nie uśmiecha nie gaworzy nic tylko patrzy w jeden punkt a jak już wzrokiem spojrzał
Na mnie to mialam wrażenie jakby patrzył przezemnie i głowa rusza strasznie na boki tak się kiwa . Ale mi go szkoda mam nadzieje ze jest zdrowy ...biedne dziecko a oni się śmieją ze on pijany jest ...masakra
Na mnie to mialam wrażenie jakby patrzył przezemnie i głowa rusza strasznie na boki tak się kiwa . Ale mi go szkoda mam nadzieje ze jest zdrowy ...biedne dziecko a oni się śmieją ze on pijany jest ...masakra
Ojj Foxy wspolczuje, my mamy Nutramigen jest okrutne w smaku i zapachu ale Mala sie przyzwyczaila do tego smaku bo innego za bardzo nie znala poza moim mlekuem wtedy, u nas to na puszczee jest kolosalna dawka jak dla niej do jej wieku ona tyle nie da rady wcisnac a nawet jakby sie jej udalo to ona nie moze wiecej niz je tak powiedziala lekarka bo bedzie ulewac bardziej
W kazdym badz razie powidzenia Foxy z tym mlekiem i zaraz napewno wszystko sie unormuje
Kasieks wiem o czym mowisz moj tez myslu ze Mala to pewnie grzeczna caly dzien a jak on rzychodzi i chce zeby ja wzial to ona marudzi, nie rozumieja i sami pewnie nie daliby rady nic zrobic w ciagu dnia na naszym miejscu
W kazdym badz razie powidzenia Foxy z tym mlekiem i zaraz napewno wszystko sie unormuje
Kasieks wiem o czym mowisz moj tez myslu ze Mala to pewnie grzeczna caly dzien a jak on rzychodzi i chce zeby ja wzial to ona marudzi, nie rozumieja i sami pewnie nie daliby rady nic zrobic w ciagu dnia na naszym miejscu
reklama
Foxy_mama
Wiecie dziewczyny dowiedziałam się wczoraj wieczorem ze teściowa mnie nie cierpi ze nie jestem dobra żona bo Agnieszka ( tamta patola) gotuje codziennie obiady i wszystko robi przy dzieciach a ja wiecznie jej syna wykorzystuje hahahah sikam . Słyszałam jak to powiedziała mu na skype . Ze gdyby nie dziecko to powinien mnie zostawić .
Podziel się: