reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wahania - czy próbować zachodzić w ciążę po poronieniu

@Zabulinka_86 mnie pies zawsze rano budzi jak stary w robocie wiec wstałam i zaczęłam robić żeby mieć z głowy 🤪

@aga.i.nieszka tak u nas ruskie i z kapustą i uszka też z kapustą a teściowa robi to samo a uszka z samymi grzybami. 😉

O której zazwyczaj piesio robi Wam pobudkę? i o której wychodzicie z nim na spacerek po raz ostatni przed spankiem?

reklama
O której zazwyczaj piesio robi Wam pobudkę? i o której wychodzicie z nim na spacerek po raz ostatni przed spankiem?

Rano to 5-6 🤦‍♀️ w tygodniu nie ma z tym problemu, bo oboje wstajemy do pracy w wolne dni czasem przetrzymamy ją do 7 czaaasem 8. Głównie chodzi o jedzenie, bo ona ma dzielone inaczej by zjadla wszystko co by było 🤷‍♀️ a wieczorem to różnie między 18 a 20 ostatni spacer i jej spokojnie wystarcza. 😉

Ja robię tylko to tj. uszka i dwa rodzaje pierogów i może jakiś sernik machnę 🤪 resztę robi moja mama i do teściowej też jedziemy więc już się nie przemęczam.
A mówiłam, że kocham gotować 😁🤪😍

No mówiłaś, mówiłaś :) Podziwiam Cię, bo na to trzeba sporo czasu :)
Jeszcze rybę po grecku której u nas nigdy nie było i zupe grzybową [emoji2]
Ja też nie znam ryby po grecku. A najlepsze jest to, że mam znajomych Greków i oni też nie wiedzą co to ryba po grecku :-D

Mój w tygodniu do 8 czeka jak ja się szykuje do pracy a wieczorem niemąż chodzi ok 22 albo później nawet. A w weekend potrafi spać pies do 9 i daje się wyspać [emoji2]

Rano to 5-6 🤦‍♀️ w tygodniu nie ma z tym problemu, bo oboje wstajemy do pracy w wolne dni czasem przetrzymamy ją do 7 czaaasem 8. Głównie chodzi o jedzenie, bo ona ma dzielone inaczej by zjadla wszystko co by było 🤷‍♀️ a wieczorem to różnie między 18 a 20 ostatni spacer i jej spokojnie wystarcza. 😉

Szczerze? Ja ją rozumiem 😃 Ukochana Pancia przyrządza takie pysznosci to slinka sama cieknie i ciagle chce sie jeść! 😃
Przypomnij prosze, czy Ty masz sznaucerka? Ta cudna mordunia z awatara to ona?? 🤩

Mój w tygodniu do 8 czeka jak ja się szykuje do pracy a wieczorem niemąż chodzi ok 22 albo później nawet. A w weekend potrafi spać pies do 9 i daje się wyspać [emoji2]
Grzeczny, tresowany 😃👍 wie, ze weekend to weekend i trzeba sie wyspać! 😃
Szkoda, ze moj syn ostatnio o tym zapomniał i wstaje w weekendy 7:00 a w tygodniu o tej samej godzinie dobudzic sie go nie da 😱

Załączniki

• IMG_20201224_095131.jpg
    IMG_20201224_095131.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 58
Brzmi pysznie, dzięki :) Może zrobię w przerwie między świętami a nowym rokiem :) Ziemniaki i marchewka są ugotowane, tak? Jakie proporcje? :)

Jak tam Twoja glukoza? Masz wyniki?
Tak marchewki, ziemniaki i jajka ugotowane. Ja wszystkiego daje na oko. Ze 3 większe ziemniaki, 3-4 marchewki i ze 3 jajka. Wszystko zależy od tego jak kto lubi.

Tak mam wyniki glukozy. Na czczo miałam 91,7 i tak się zastanawiam czy gin się przyczepi, bo cukrzyca ciążowa niby od 92, ale w sumie się zmieściłam 😀. Po 1h i po 2h ok.
Ja i tak dla spokoju mierzę sobie codziennie na czczo i mam bardzo dobre wyniki, po posiłkach raz na jakiś czas i też są ok. W poniedziałek mam wizytę zobaczymy co powie na to moja gin.

reklama
Do góry