Zabulinka_86
Fanka BB :)
Kochana przewietrz głowę. Odpuść sobie. Zajmij się czymś innym. Zobaczysz los uśmiechnie się do Ciebie .Dziś miałam wizytę kontrolną u lekarza i jest czysto. Nawet śladu nie ma że coś się zadziało, w sumie wcześniej też nic nie było widać. Pewnie gdyby nie to że tak bardzo testowałam to bym się nie zorientowała że coś było na rzeczy bo krwawienie wystąpiło w 40 dniu cyklu.
No i właśnie nie wiem jak to liczyć, czy zapisać sobie jako @ czy nie.
Ciężko mi i może to straszne co napiszę ale wolę nie myśleć o tym że to była ciąża. Na usg nawet nie była widoczna .
Jedyne co mi dokucza to kłócie w boku i tu lekarz powiedział że powinnam do urologa iść bo po wielomiesięcznej infekcji mogły mi się zrosty zrobić w pęcherzu ☹.
Wizytę kontrolną mam za 3 msc. Mój mąż już nie chce słyszeć o ciąży i chyba będę musiała się z tym pogodzić.
Jeszcze mało mi nieszczęść to w pracy mam problemy, szefowa nie chce mnie dopuścić do pracy chociaż mam już wykonane badania w medycynie. Woli osobę która mnie zastępuje zostawić. Coś mi się zdaje że skończy się to w sądzie pracy bo zaproponowano mi udział w rekrutacji na stanowiska niezwiązane z moją pracą i kwalifikacjami.
Dwie straty i jeszcze utrata pracy.
Ten rok jest do dupy .
Co do pracy, to naprawdę niefajnie . Może znajdziesz coś nowego?