reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga / wzrost naszcyh Maluszków

reklama
110 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :szok::szok:
Bardzo długi, aczkolwiek szczupły co?? Bo Marcel tyle waży przy 101 ;-) A pulpaśny to on nie jest. Moja mama "wyzywa" ze szczupak z niego ...... dla mniej jest w sam raz :) Bo nie jest tłuściutki ale nie same kości. Ma mocne uda, łydki, ramiona ..... zreszta czego sie dziwić jak wariuje, biega, fika całe dnie to wysportowany ;-)

Ostatnia edycja:
Mama tak szczupły jest ale nie jakiś bardzo chudy. Mój mówi, ze chudy ale ja uważam ze w sam raz :tak: spodnie muszę kupować na 4 lub 5 lat bo ma długie nogi.

Mary to trzeba ich poznać ;-)

Mama tak szczupły jest ale nie jakiś bardzo chudy. Mój mówi, ze chudy ale ja uważam ze w sam raz :tak: spodnie muszę kupować na 4 lub 5 lat bo ma długie nogi.

Mary to trzeba ich poznać ;-)
Na to wychodzi.. :tak: Ja tez musze kupować ciuchy na 4-5 lat a konkretnie ciuchy na 110cm sa na JUŻ wiec jesli chce żeby coś przetrwało dłużej niż 2 m-ce to musze brac na 116cm...

Ja teraz jak bylam w Polsce to kupilam Kubie kurtke zimowa na 116 właśnie i spodnie ten sam rozmiar

A tak, tak, kurtke zimowa tez mamy na 116 bo jak 110 przymierzałam to byla taka dopasowana ze grubszy sweter juz by nie wlazł a przy rekawach i tak ściągacze wiec wogole nie widac tego "luzu"...
no ale - przywykłam już do mysli ze tak jak i ja w podstawówce będzie wyższa o równą głowę od rówieśników... ;-)

To moje karakanice, po rodzicach:-D:szok::szok::-D . Hanka jak ma teraz z 98 to góra, a Gonia z 92 ... wagę na oko szacuję na 13 i 12,3;-), oczywiście Gonia przoduje:-D
Więc czasami spódnice dżinsowe mają jak dla 6-8 miesięcznego dzieciaczka:-D

reklama
Do góry