Cześć Mamusie, może znacie jakieś sprawdzone sposoby na zrzucenie kilogramów 3 miesiące temu urodziłam Syna , nie wiem już sama co robić
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W takim przypadku najlepiej mieć dostosowana dietę do grupy krwiNa swoim przykładzie powiem, że też liczyłam, że kilogramy po ciąży spadną...
I tak liczę na to już z 10 lat Niestety trzeba wziąć się za siebie, ale ja mam jakiś problem ze zrzucaniem nadbagażu... Mam jakieś 15kg za dużo - i nawet biorąc dietę pudełkową i się jej trzymając jakoś niespecjalnie kilogramy spadają Muszę w końcu udać się do dietetyka. Bo już tracę nadzieję
Rozumiem, myślałam że nie masz problemów zdrowotnych. Faktycznie warto sprawdzić cukry, a potem uderzyć do dobrego dietetyka, nie takiego który rozpisze dietę kopiuj wklej.@ness. Najpierw myślałam o sprawdzeniu czy nie mam problemów z cukrami. W ciążach miałam cukrzycę ciążową, potem wyszedł wynik prawidłowy. A ostatnio jak sobie zaczęłam mierzyć glukometrem, to mam na czczo ok 105-110.
Zrób potrójna krzywa z insulina. W 99% potrzebne jest na to skierowanie@ness. Najpierw myślałam o sprawdzeniu czy nie mam problemów z cukrami. W ciążach miałam cukrzycę ciążową, potem wyszedł wynik prawidłowy. A ostatnio jak sobie zaczęłam mierzyć glukometrem, to mam na czczo ok 105-110.