reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga i wzrost naszych maluszków

NIUNIUNIA a to ty masz jeszcze lepsza modeleczke ;-) ale pewnie przez ten szpital tez tak jest i biegunke. Kuba mi dlugo stal z waga ok 8kg. A teraz bylam w szoku ze w koncu dobil 9kg

reklama
NIUNIUNA a wiec wlasnie. Mysle z skoro to sie dlugo powtarza to powinniscie miec dobrane jakies leki? Lekarka ci nic nie mowi?

Niuniunia i Twoja córeczka przybierze, tylko niech wyzdrowieje w końcu :tak: mój Tomek jak go dopadła ostatnio jelitówka i 2 dni wymiotował, to po 3-4 dniach jak już doszedł do siebie, to nie przestawał jeść..ilości aż mnie przerażały..przez kolejnych kilka dni jadł jak mój mąż :-D ale wrócił już do normy, chyba swoje musiał odrobić :-D chociaż moich chłopów to i tak taniej ubierać niż karmić :-p

gola podobnie do mojej Polunia waży my jak byłyśmy tydz temu to miała 12m-cy i 12dni i 9750g a cm tyle samo...ale twoja mniejsza przy ur.była czyli więcej od mojej kuzki przybrała ;-)

reklama
Do góry