Kochasz...
Podobne tematy
- Zamknięty
- Myszaaaa
- Ciąża, poród, połóg
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochasz...
Przepiękne imię Pamiętaj, że ona już nie cierpi. Cały ból został na ziemi. Niestety ty go nadal odczuwasz.Miała na imię....Łucja Joanna...
Kiedyś przypadkiem tu zajrzalam- zobaczyłam Twoje zdjęcie i zakochałam się w tych oczach..Wiecie co teraz czuję...patrze na moje dwoje dzieci syna i córkę w wieku przedszkolnym oboje i wiem że są cudem, bo moja siostra nie może mieć dzieci a ja mam tylko ich, i to jest moj cud, on i ona, choć prędko nie pójdę do pracy bo syn ma dużo zajec w tym logopede i fizjoterapie, dwoje dzieci mam już na cmentarzu, Wiktoria 24 tydzień, poważna wada serca, Łucja 9 miesięcy, Fallout plus ZD, został mi mąż i ta dwójka, moje źródło życia, źródło które daje mi życie,
To prawda, dzieci i mąż są powodem do życia. Miłość jest powodem do życia. Dwójka twoich dzieci nie miała szansy na życie takim jakie jest, a potrafi być cudowne w swojej prostocie, w małych rzeczach. Żyj w pełni dla wszystkich swoich dzieci.Wiecie co teraz czuję...patrze na moje dwoje dzieci syna i córkę w wieku przedszkolnym oboje i wiem że są cudem, bo moja siostra nie może mieć dzieci a ja mam tylko ich, i to jest moj cud, on i ona, choć prędko nie pójdę do pracy bo syn ma dużo zajec w tym logopede i fizjoterapie, dwoje dzieci mam już na cmentarzu, Wiktoria 24 tydzień, poważna wada serca, Łucja 9 miesięcy, Fallout plus ZD, został mi mąż i ta dwójka, moje źródło życia, źródło które daje mi życie,
Była prześliczna ❤❤❤❤ kiedy widziałam na profilowym pierwsze jej rączkę a później oczy wyobraziłam ją sobie jako śliczne dziecko. I nie pomyliłam się.
Piękne imię.. bardzo o nią walczyłaś, pamiętam co pisałaś rok temu i jak niesamowicie silna stałaś się przez ten czas.. czasem tam jest, że człowiek dopoero z czasem docenia jeszcze mocniej to co jest właśnie tu i teraz.Miała na imię....Łucja Joanna...