anetka303
Fanka BB :)
Też trafiłam na to jak szpital szczyci się pionierska operacja i jak teraz już wiem, że nie rozmawiali nawet z Waszą kardiolog to mnie krew zalała. Cholera może Larysz ma przeczucie, może wie jak to by się skończyło a może faktycznie, po prostu i po ludzku się boi...nie ma wyjścia, trzeba jechać do prokocimia.
Inne przypadki podobnej wady do Waszej? Jak to zrobiłaś? Genetycy nie dotarli do takich przypadków....to też świadczy o ich zaangażowaniu. Ręce opadają. Przypadek 6-latka to światło w tunelu. To cholerny kopniak na rozped do działania, choć Tobie akurat determinacji nie brakuje.
Wiedziałam, że jeszcze nas wszystkich Tosieńka mocno zaskoczy.
Nie wiem skąd czerpiesz tyle siły ale mogłabyś nią obdzielic jeszcze kilka mam. Jesteś niesamowita!
Inne przypadki podobnej wady do Waszej? Jak to zrobiłaś? Genetycy nie dotarli do takich przypadków....to też świadczy o ich zaangażowaniu. Ręce opadają. Przypadek 6-latka to światło w tunelu. To cholerny kopniak na rozped do działania, choć Tobie akurat determinacji nie brakuje.
Wiedziałam, że jeszcze nas wszystkich Tosieńka mocno zaskoczy.
Nie wiem skąd czerpiesz tyle siły ale mogłabyś nią obdzielic jeszcze kilka mam. Jesteś niesamowita!