sandyy
Fanka BB :)
Cudownie[emoji173][emoji173][emoji173]Mam tak malo czasu na cokolwiek w tym wszystkim. Nie spodziewałam się czegoś takiego
Tosia męczy się przy ciągnięciu smoka butelki, dlatego nie przystawiamy do piersi (na razie! Małymi krokami....). Sprawdzamy z lekarzami, czy w ogóle potrzebuje tlenu. Na razie nie dostaje. Podczas karmienia, w miarę sobie radzi, żeby złapać oddech. Najpierw podaję jej to co uda mi się ściągnąć, potem mleko ze szpitala. Przed chwilą miałam swoich "aż" 7 ml (póki co rekord do tego dopila 10 ml. Powinna już ponad 25 ml pić, a na razie nadal ok 20ml.
To jest w sumie najważniejsza kwestia, żeby mogła zjeść więcej i zacząć przybierać na wadze. To jest plan na najbliższy czas. Wstępnie wspomniano o wypisie w poniedziałek. Ale wszystko zależy od Tosiaczka
Kolejna sprawa która, nas zaskoczyła na wariata szukamy teraz całej wyprawki. Kolyski, nosidełka, małych ubranek,pościeli i przede wszystkim kontrolera oddechu ... Tak mi źle że nie mogę iść do sklepu i wybierać... A z drugiej - co jest ważniejsze? - kolory pościeli, czy to ze będzie z nami W DOMU?!
Tak dużo się dzieje, a raczej mam teraz tyle pracy, że nie mam ani chwili żeby się nad tym wszystkim zastanowić. Nogi mi tak strasznie spuchly, że ledwo chodzę
Co do laktatora. Poinstruwano mnie, żeby robić 1 piers 15 minut i potem druga 15 minut. I co 3 godziny. Teraz z prawej coś sie zbiera a z lewej nic nie leci
Ciężko jest mi robić to idealnie co 3 godziny, bo ciągle "coś".
A dziś Tosia była kąpana drugi raz i to przeze mnie! Co za przeżycie krok po kroku wszystko mi Pani pokazywała, a trzymanie takiej kruszynki jest stresujące. Ale lubi kąpiele, nic nie płacze, oczy otwarte i się Mała relaksuje hehe
Dziękuję za rady, piszcie śmiało wypróbuje te herbatę
@sandyy A szpital właśnie ten o którym na pewno myślisz
Uciekam na godzinna drzemke....
Bardzo sie ciesze Twoim szczesciem
Pytaj w szpitalu o pania Malgosie Kielczewska - to polozna/doradca laktacyjna, zlota kobieta, mi bardzo pomogla