reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wada letalna mojej córeczki....

Dziękujemy! [emoji813]️

Tosia jest cały czas przy mnie. Dostała na próbę mleczko w mini buteleczke że smoczkiem i poradziła sobie!! A już miała mieć zakładaną sondę. Pięknie sobie radzi.
Cały czas przy buzce ma.maseczke z tlenem, żeby łatwiej się oddychało.
Na usg wyszło więcej wad, niż wcześniej było widać. Najgorzej ma się serduszko. Jest dużo gorzej niż myśleliśmy.

Nie wiemy czy mamy minuty, godziny czy dni.
W każdej sekundzie boję się, że przestanie oddychać.
Każda chwila jest cudem.
Bardzo Ci gratuluję! Miałaś ogromną odwagę donosić ciążę z taką diagnozą i teraz Tosia ma odwagę być przy Tobie tak długo jak tylko jej ciało na to pozwoli. Życzę Wam spokoju, zapamiętujcie jak najwięcej chwil szczęścia.

reklama
Dziękujemy! ♥️

Tosia jest cały czas przy mnie. Dostała na próbę mleczko w mini buteleczke że smoczkiem i poradziła sobie!! A już miała mieć zakładaną sondę. Pięknie sobie radzi.
Na usg wyszło więcej wad, niż wcześniej było widać. Najgorzej ma się serduszko. Jest dużo gorzej niż myśleliśmy.

Każda chwila jest cudem.
@Itsaris w tej sytuacji myślę, że to, że Tosia jest w Wami to taka nagroda za Wasze morze miłości i wytrwałości. Ona ma ogromne szczęście mając Was, a Wy mając ją.

Dziękujemy! ♥️

Każda chwila jest cudem.
Super, że Tosia sobie tak świetnie radzi. Życzę wam, aby tych wspólnych chwil było jak najwięcej:) Jest szansa, że za parę dni wyjdziecie do domu, jeśli Tosia dalej będzie sobie radzić tak jak do tej pory?

Szybka relacja :) ja siedzę z laktatorem, a niedługo Mała może się przebudzic na karmienie ;)
Tosia jest mega dzielna. 10000 x bardziej ode mnie.
Nadal szpital , nie wiemy do kiedy. Obserwują Tosie. Cały personel jest zaskoczony pozytywnie obrotem sytuacji, tym że Tosiulka żyje. Tak jak i my w sumie...

Od dziś rano pobudzam się laktatorem do karmienia. Skoro jest z nami, to postaram się dać jej swoje mleko.. Póki co dostaje sztuczne. Uczę się karmić , trzymać przewijać. Do tego pełno gości, wiadomości..nie sądziłam, że po tym wszystkim będzie taki stres. Trochę mnie to przerasta, ale robię co mogę.
Jest szansa że wyjdziemy do domu. Najbliższe dni jednak spędzimy w szpitalu...
Tosia jest taka słodka, że bym ją zacalowala :*

reklama
Szybka relacja :) ja siedzę z laktatorem, a niedługo Mała może się przebudzic na karmienie ;)
Tosia jest mega dzielna. 10000 x bardziej ode mnie.
Nadal szpital , nie wiemy do kiedy. Obserwują Tosie. Cały personel jest zaskoczony pozytywnie obrotem sytuacji, tym że Tosiulka żyje. Tak jak i my w sumie...

Od dziś rano pobudzam się laktatorem do karmienia. Skoro jest z nami, to postaram się dać jej swoje mleko.. Póki co dostaje sztuczne. Uczę się karmić , trzymać przewijać. Do tego pełno gości, wiadomości..nie sądziłam, że po tym wszystkim będzie taki stres. Trochę mnie to przerasta, ale robię co mogę.
Jest szansa że wyjdziemy do domu. Najbliższe dni jednak spędzimy w szpitalu...
Tosia jest taka słodka, że bym ją zacalowala :*
:** jestescie niesamowite ! [emoji7] [emoji175]

Do góry