reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W sierpniu testujemy, się nie poddajemy, a wysokie bety mieć będziemy🤞🤞

reklama
Bo się nie wpisywałam na testowanie w tym miesiącu, nie planowaliśmy jeszcze 😂😂 mialqm teraz HSG robic 🙈 pojechaliśmy na wakacje i wygląda na to ze przywieźliśmy sobie włoską Mozarelle 😂😂
W czwartek wyszedł mi już cień w 23dc, w sobotę beta 32 a wczoraj beta 84 🤷🏽‍♀️
Gratulacje, trzymałam za Ciebie kciuki żeby Ci się szybko udało po tych strasznych przeżyciach. Niech mozarellka się rozwija 😁💜 masz zdjęcie tego cienia? Chętnie popatrzymy na kreseczki 😊 ile to było dpo?

Gratulacje, trzymałam za Ciebie kciuki żeby Ci się szybko udało po tych strasznych przeżyciach. Niech mozarellka się rozwija 😁💜 masz zdjęcie tego cienia? Chętnie popatrzymy na kreseczki 😊 ile to było dpo?
Dziękuję! 🥰
W piątek było 8 lub 9dpo, nie robiłam testów ani nie mierzyłam temperatury bo byliśmy na wakacjach. I w piątek wyglądało to tak:
20220819_153253.jpg

Na drugi dzień beta 32.

Dzisiaj jest jakieś 13-14 dpo I już jest tak:
20220824_135612.jpg

Kobitki co myślicie o testach testeo z allegro? Używałam testów owulacyjnych, nie wiem czy mogę im ufać .. we wrześniu wracam do lekarza na monitoringi 🍀 i czy miała któraś z was testy ciążowe z testeo? Są wiarygodne według Was?
Jeśli chodzi o testeo, to mi ciążowe nigdy nie pokazały jeszcze fałszywej kreski.
Natomiast owulacyjnych używam co miesiąc i pik pokazują. W tym miesiącu kupiłam jeszcze owulaki z domowego laboratorium i jak zaczęły ciemnieć testeo, to robiłam też tamte. I pokrywają się.
Myślałam, że wczoraj miałam pik, ale dzisiaj to jest PIK konkretny. 😳

Załączniki

• IMG_20220824_135836.jpg
    IMG_20220824_135836.jpg
    226,9 KB · Wyświetleń: 85
Chciałam zapytać czy aktywność jajnikow w fazie lutealnej jest normalna?🙂 Mam takie lekkie ciągnięcia i niekiedy ukłucia, i tak już któryś cykl. Zauważyłyscie też takie coś u siebie?🙂
Pcos nie mam.

reklama
acc optima, to jest ogólnie lek na kaszel, ale te wszystkie leki na kaszel działają na zasadzie rozrzedzania wydzielin - nie tylko w płucach. Więc poleca się to np na lepszy śluz czy właśnie podwyższoną lepkość nasienia
kolejne co muszę dopisać to mojej listu supli na wrzesień 😀 dziękówa 😘

Do góry