hachette
Fanka BB :)
Może Jeśli nie to będę czatować aż ktoś z grupy zwolni termin na wizytęja dostałam SMS 13:51 i 13:52 odpowiedź na maila o wizycie. Może jeszcze się odezwą
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może Jeśli nie to będę czatować aż ktoś z grupy zwolni termin na wizytęja dostałam SMS 13:51 i 13:52 odpowiedź na maila o wizycie. Może jeszcze się odezwą
to może lpeij poczekać do srodyDokładnie 11 dzień licząc od piątku kiedy pękły pęcherzyki
Gratulacje, trzymałam za Ciebie kciuki żeby Ci się szybko udało po tych strasznych przeżyciach. Niech mozarellka się rozwija masz zdjęcie tego cienia? Chętnie popatrzymy na kreseczki ile to było dpo?Bo się nie wpisywałam na testowanie w tym miesiącu, nie planowaliśmy jeszcze mialqm teraz HSG robic pojechaliśmy na wakacje i wygląda na to ze przywieźliśmy sobie włoską Mozarelle
W czwartek wyszedł mi już cień w 23dc, w sobotę beta 32 a wczoraj beta 84
Dziękuję!Gratulacje, trzymałam za Ciebie kciuki żeby Ci się szybko udało po tych strasznych przeżyciach. Niech mozarellka się rozwija masz zdjęcie tego cienia? Chętnie popatrzymy na kreseczki ile to było dpo?
Jeśli chodzi o testeo, to mi ciążowe nigdy nie pokazały jeszcze fałszywej kreski.Kobitki co myślicie o testach testeo z allegro? Używałam testów owulacyjnych, nie wiem czy mogę im ufać .. we wrześniu wracam do lekarza na monitoringi i czy miała któraś z was testy ciążowe z testeo? Są wiarygodne według Was?
Piękne kreseczkiDziękuję!
W piątek było 8 lub 9dpo, nie robiłam testów ani nie mierzyłam temperatury bo byliśmy na wakacjach. I w piątek wyglądało to tak:
Zobacz załącznik 1436216
Na drugi dzień beta 32.
Dzisiaj jest jakieś 13-14 dpo I już jest tak:
Zobacz załącznik 1436217
kolejne co muszę dopisać to mojej listu supli na wrzesień dziękówaacc optima, to jest ogólnie lek na kaszel, ale te wszystkie leki na kaszel działają na zasadzie rozrzedzania wydzielin - nie tylko w płucach. Więc poleca się to np na lepszy śluz czy właśnie podwyższoną lepkość nasienia