Bażantka_1991
Fanka BB :)
Delikatnie jakiś cień jest widoczny..Nnie wiem czy cokolwiek widać na tym zdjęciu.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Delikatnie jakiś cień jest widoczny..Nnie wiem czy cokolwiek widać na tym zdjęciu.
No widać, widaćNnie wiem czy cokolwiek widać na tym zdjęciu.
Koniecznie powtórzJa zrobiłam test, widzę cień, gołym okiem i to przy świetle po 4 rano, ale nie jestem w stanie go uchwycić na zdjęciu przy tym świetle. Nie robię sobie nadziei. Postaram się dziś kupić jeszcze jeden test i jutro powtórzyć. Bo w cienie to średnio chce mi się wierzyć . Powodzenia dziewczyny
Który to dzień cyklu ? Przepraszam nie mogę doczytać coś widać ,ale ciężko ocenić ja bym powtórzyła jeszcze jutro trzymam mocno kciukiTak to teraz wygląda
Dziś 32dc przy cyklach 28-34 dniowych. Kp dlatego te cykle trochę się jeszcze rozjeżdżały..Który to dzień cyklu ? Przepraszam nie mogę doczytać coś widać ,ale ciężko ocenić ja bym powtórzyła jeszcze jutro trzymam mocno kciuki
Ja coś widzęDziś 32dc przy cyklach 28-34 dniowych. Kp dlatego te cykle trochę się jeszcze rozjeżdżały..
Kiepska jakość, na zdjeciu wyglada na szarą, jesli na zywo poblyskuje na różowo, koniecznie powtórz.Tak to teraz wygląda
Dziś niestety wszędzie kiepskie światło, u mnie deszczowo i szarówka powtórzę jutro, jak najbardziej. Jelitowka też niestety do końca nie odpuściła, kolejny dzień zaczęty o 4, nie ma lekko .Kiepska jakość, na zdjeciu wyglada na szarą, jesli na zywo poblyskuje na różowo, koniecznie powtórz.