Owulacja
Fanka BB :)
Trzymam kciuki za ten cykl kiedy wizyta u lekarza?A do mnie zawitał okres także nowy cykl czas start :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki za ten cykl kiedy wizyta u lekarza?A do mnie zawitał okres także nowy cykl czas start :-)
Podobno do kina przyszłego tygodnia czyli przed owulacją :-) ale ja nie wiem czy mój lekarz z tymi wynikami coś będzie chciał zrobićA kiedy będą wyniki kir ?
Jutro o 15 :-)Trzymam kciuki za ten cykl kiedy wizyta u lekarza?
A gdyby chciał to bierzecie pod uwagę immuno ?Podobno do kina przyszłego tygodnia czyli przed owulacją :-) ale ja nie wiem czy mój lekarz z tymi wynikami coś będzie chciał zrobić
Tzn :-)? On mi i tak daje Encorton więc może da więcej. Accofil albo Intralipid też raczej ok i się na to zgodzę. Szczepienia limfocytami itp atrakcje na tę chwilę nie.A gdyby chciał to bierzecie pod uwagę immuno ?
Prosimy o infoJutro o 15 :-)
No w zasadzie to musimy porozmawiać o tym co robimy, czy transfer w tym najbliższym cyklu czy gość ma pomysł na jakieś dodatkowe badania i zalecenia a transfer chce odroczyć.Prosimy o info
Masz pomyślane do niego jakieś pytania czy wszystko już jasne?
Accofil z tego co ja wiem ale powiem tak: **uja działaTzn :-)? On mi i tak daje Encorton więc może da więcej. Accofil albo Intralipid też raczej ok i się na to zgodzę. Szczepienia limfocytami itp atrakcje na tę chwilę nie.
Ale tak na prawdę to do końca nie wiem co dają na kiry
Ja wykonywałam od 1 dniaDzisiaj mam 1 dzień cyklu, licząc cykl 28 dniowy kiedy powinnam zacząć wykonywać testy owulacyjne?
No słyszałam tak skrajne opinie, że jak mi powie, że robimy transfer bez żadnych kombinacji na razie to się na to zgodzę, bo nie mam przekonania co do tej immunologii.Accofil z tego co ja wiem ale powiem tak: **uja działa
To chyba trochę bez sensu, szkoda testów.Ja wykonywałam od 1 dnia