krasulkaa
Fanka BB :)
ALE JAJCA
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ALE JAJCA
Ja w szoku, nie rozumieć tego w ogóle
o raaaaany coś tak czułam, że ten lipiec będzie jeszcze dla Ciebie łaskawyCofam wszystko! Byłam na USG u mojej doktor prowadzącej, powiększony prawy jajnik bardzo, podobno piękne ciałko żółte i idealne endometrium. Dostałam skierowanie na betę. Szczerze nie przyznałam się, że robiłam betę jak powiedziała, że macica wygląda jak wygląda
Czekam do 19 lipca czyli wtorku. Jak będzie miesiączki jadę na betę.
Zrobiła mi dobrego nadzieję
Cześć, girls.
Nie wiem, co tu się od******** - tzn. wiem: myślę, że trafiłam na jakąś wadliwą partię testów. Siknęłam sobie dziś, a co mi tam:
Zobacz załącznik 1423893
To jest ten sam test, który we wtorek pokazywał cień, ale w środę i czwartek już biel. Został mi jeden, no to zrobiłam, by go wykorzystać.
W ogóle jakaś ta kreska dziwaczna, no nie wiem, dziwnie odbarwiona...
To jest test za 5,99 EURO jednak, nie powinien nagle odwalać takich rzeczy... To więcej niż Clearblue Digital w sumie...
Dodam, że mam konkretne plamienie jak na okres, który powinien być w niedzielę.
No to miłego piątku, laski ;-) Ja się szykuję na wyjazd do PL, gdzie będzie na mnie czekać karton Pinków
Yyyyy...... co się tu odkreskowało w ogóle
ALE JAJCA
Ja w szoku, nie rozumieć tego w ogóle
o raaaaany coś tak czułam, że ten lipiec będzie jeszcze dla Ciebie łaskawy
Yyyyy...... co się tu odkreskowało w ogóle
No ale, żeby aż takie kreski nagle okazały się bielą? Ja - pier - kur, serio :/Chyba jestem już tak przyzwyczajona do bieli i porażek, i nielogicznych sytuacji, że nawet jakoś nie mam w tym momencie ani żalu, ani pretensji... Gorzej by było, gdyby taki test trafił się jakiejś nie-weterance, której naprawdę dałoby to nadzieję...
Czuję jednak, że jeśli po IVF wyjdzie mi negatyw, wtedy już będzie gorzej...
Nieee.. nie ma takiej opcji. Musi się udać, ale serio... szok z tym testemChyba jestem już tak przyzwyczajona do bieli i porażek, i nielogicznych sytuacji, że nawet jakoś nie mam w tym momencie ani żalu, ani pretensji... Gorzej by było, gdyby taki test trafił się jakiejś nie-weterance, której naprawdę dałoby to nadzieję...
Czuję jednak, że jeśli po IVF wyjdzie mi negatyw, wtedy już będzie gorzej...
Ale Ty chyba masz mieć we wtorek @? Czy się myle?Moja beta to 0,9 wiec tym razem nie udało się. Może za miesiąc
Dzisiaj wypije drinka za was wszystkie drinka
Tak, ale czy nie powinnam mieć chociaż troszkę wyższej?Ale Ty chyba masz mieć we wtorek @? Czy się myle?
Wiem o co chodzi, moja beta z wczoraj to 2,70 ale mam skierowanie na kolejna i planuje iśc we wtorek, planowo miesiączkę powinnam mieć w niedzielę.Tak, ale czy nie powinnam mieć chociaż troszkę wyższej?
Zgłupiałam, przyznam szczerze jestem z tych bardziej dociekliwych, widzę jak dużo nie wiem, doczytywałam o wynikach bety, wg chyba wszystkich artykułów 0,9 nie daje szansy na ciąże. Jestem Wam bardzo wdzięczna za to, że wogóle dzielicie sie swoimi doświadczeniami, bo np. o monitoringu owulacji dowiedziałabym sie pewnie po wielu nieudanych próbach w klinice leczenia niepłodności