reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌞 W lipcu staraczki upałom się nie dają i dwie kreski na testach mają 🤰

reklama
Cofam wszystko! Byłam na USG u mojej doktor prowadzącej, powiększony prawy jajnik bardzo, podobno piękne ciałko żółte i idealne endometrium. Dostałam skierowanie na betę. Szczerze nie przyznałam się, że robiłam betę jak powiedziała, że macica wygląda jak wygląda 🙈

Czekam do 19 lipca czyli wtorku. Jak będzie miesiączki jadę na betę.
Zrobiła mi dobrego nadzieję 🥺
o raaaaany :) coś tak czułam, że ten lipiec będzie jeszcze dla Ciebie łaskawy :)
Cześć, girls.
Nie wiem, co tu się od******** - tzn. wiem: myślę, że trafiłam na jakąś wadliwą partię testów. Siknęłam sobie dziś, a co mi tam:

Zobacz załącznik 1423893

To jest ten sam test, który we wtorek pokazywał cień, ale w środę i czwartek już biel. Został mi jeden, no to zrobiłam, by go wykorzystać.
W ogóle jakaś ta kreska dziwaczna, no nie wiem, dziwnie odbarwiona...
To jest test za 5,99 EURO jednak, nie powinien nagle odwalać takich rzeczy... To więcej niż Clearblue Digital w sumie...
Dodam, że mam konkretne plamienie jak na okres, który powinien być w niedzielę.
No to miłego piątku, laski ;-) Ja się szykuję na wyjazd do PL, gdzie będzie na mnie czekać karton Pinków :biggrin2:

Yyyyy...... co się tu odkreskowało w ogóle o_O
:crazy:😨

Ja w szoku, nie rozumieć tego w ogóle :(
o raaaaany :) coś tak czułam, że ten lipiec będzie jeszcze dla Ciebie łaskawy :)

Yyyyy...... co się tu odkreskowało w ogóle o_O
:crazy:😨

Chyba jestem już tak przyzwyczajona do bieli i porażek, i nielogicznych sytuacji, że nawet jakoś nie mam w tym momencie ani żalu, ani pretensji... Gorzej by było, gdyby taki test trafił się jakiejś nie-weterance, której naprawdę dałoby to nadzieję...
Czuję jednak, że jeśli po IVF wyjdzie mi negatyw, wtedy już będzie gorzej...

Chyba jestem już tak przyzwyczajona do bieli i porażek, i nielogicznych sytuacji, że nawet jakoś nie mam w tym momencie ani żalu, ani pretensji... Gorzej by było, gdyby taki test trafił się jakiejś nie-weterance, której naprawdę dałoby to nadzieję...
No ale, żeby aż takie kreski nagle okazały się bielą? Ja - pier - kur, serio :/

Ja ogólnie zawsze testowałam testami z apteki, pierwszy raz tym pinkem. I tak chyba pozostanę, że tylko tymi z apteki, bo tam to jednak dla mnie większa pewność, że są dobrze przechowywane, itp.
No strach coś z neta zamawiać, bo nie wiadomo, czy jakieś felery nie przyjadą :/

Taka moja rozkminka...

Nieee.. nie ma takiej opcji. Musi się udać, ale serio... szok z tym testem

Ale Ty chyba masz mieć we wtorek @? Czy się myle?
Tak, ale czy nie powinnam mieć chociaż troszkę wyższej?
Zgłupiałam, przyznam szczerze 🙊jestem z tych bardziej dociekliwych, widzę jak dużo nie wiem, doczytywałam o wynikach bety, wg chyba wszystkich artykułów 0,9 nie daje szansy na ciąże. Jestem Wam bardzo wdzięczna za to, że wogóle dzielicie sie swoimi doświadczeniami, bo np. o monitoringu owulacji dowiedziałabym sie pewnie po wielu nieudanych próbach w klinice leczenia niepłodności ;)

reklama
Tak, ale czy nie powinnam mieć chociaż troszkę wyższej?
Zgłupiałam, przyznam szczerze 🙊jestem z tych bardziej dociekliwych, widzę jak dużo nie wiem, doczytywałam o wynikach bety, wg chyba wszystkich artykułów 0,9 nie daje szansy na ciąże. Jestem Wam bardzo wdzięczna za to, że wogóle dzielicie sie swoimi doświadczeniami, bo np. o monitoringu owulacji dowiedziałabym sie pewnie po wielu nieudanych próbach w klinice leczenia niepłodności ;)
Wiem o co chodzi, moja beta z wczoraj to 2,70 :( ale mam skierowanie na kolejna :p i planuje iśc we wtorek, planowo miesiączkę powinnam mieć w niedzielę.
Nie chce dawać Ci nadziei, tylko mówię na swoim przykładzie, że skoro dopiero na wtorek ma być miesiączka to jeszcze beta może zaskoczyć.
Jak napisała @black_angel może nawet do 14 dni trwać wszystko razem z implantacją,
Ja się sama nie nastawiam, ale też nie przekreślam ostatecznie cyklu :)

Do góry