Lena1984
Fanka BB :)
Hurra wszystkiego najpiękniejszego!! GratulacjeDzień dobry BARDZO!
Moje najlepsze urodziny ever
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hurra wszystkiego najpiękniejszego!! GratulacjeDzień dobry BARDZO!
Nie, nie, nie! Musi się udać Nie zapominaj, że skorpiony muszą być w ciąży wróżka to przepowiedziała, nie może się mylićJa prowadzę wątek więc wszyscy zaciążą poza mną
Bardzo, bardzo Ci współczuję i trzymam kciuki żeby jeszcze sytuacja się unormowała. Wierzę, że dojdziesz do siebie. Tulę mocno!Dziewczyny u mnie w macicy został skrzep i mam straszne zrosty na szyjce jakoś wszedł do jamy macicy lekarz i wypłynęło,ale został skrzep i nie ma możliwości wypłukania go ani usunięcia. Podczas zabiegu usunięto mi też jakiś szew pooperacyjny. Jeśli coś znowu będzie się działo to grozi to usunięciem macicy tak mi powiedział lekarz. Strasznie się boję i chyba mogę pożegnać się z marzeniami o byciu mamą,nie wiem jak to zniosę
Gratulacje! I wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, spokojnej ciąży!Dzień dobry BARDZO!
@olka11135 zainteresowałaś mnie tym korzeniem bierzesz go przez cały cykl? Po jednej dziennie?
Tak, biorę cały cykl jedną dziennie nie widzę żadnych skutków
Oprócz tego bataty i moje kochane puddingi z tapioką
To i tak nie zadziała, no ale potem spojrzę w lustro i powiem że zrobiłam wszystko
Ja wyczuwam jednak u Ciebie ciążęJa prowadzę wątek więc wszyscy zaciążą poza mną
Bardzo mi przykroKochana u mnie nie ma szyjki macicy i właśnie nie wiem czy da radę u mnie to zrobić. Jestem załamana,bo mogę nie mieć dzieci nigdy,ale jeśli miałoby to wyglądać tak co miesiąc, że leżeć w szpitalu ze stanem zapalnym,ryzykiem sepsy itd. to będą musieli usunąć macicę,bo co to za życie w ciągłym bólu i strachu.