reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌞 W lipcu staraczki upałom się nie dają i dwie kreski na testach mają 🤰

reklama
Dziewczyny u mnie w macicy został skrzep i mam straszne zrosty na szyjce jakoś wszedł do jamy macicy lekarz i wypłynęło,ale został skrzep i nie ma możliwości wypłukania go ani usunięcia. Podczas zabiegu usunięto mi też jakiś szew pooperacyjny. Jeśli coś znowu będzie się działo to grozi to usunięciem macicy tak mi powiedział lekarz. Strasznie się boję i chyba mogę pożegnać się z marzeniami o byciu mamą,nie wiem jak to zniosę😭😢😥
Bardzo, bardzo Ci współczuję i trzymam kciuki żeby jeszcze sytuacja się unormowała. Wierzę, że dojdziesz do siebie. Tulę mocno!

@olka11135 musisz mnie chyba przepisać na późniejszy termin, owu jeśli będzie to w okolicach soboty, ten 19 to chyba za szybko będzie 😁 chyba ze zrobię dwa razy 😂😂

reklama
Kochana u mnie nie ma szyjki macicy i właśnie nie wiem czy da radę u mnie to zrobić. Jestem załamana,bo mogę nie mieć dzieci nigdy,ale jeśli miałoby to wyglądać tak co miesiąc, że leżeć w szpitalu ze stanem zapalnym,ryzykiem sepsy itd. to będą musieli usunąć macicę,bo co to za życie w ciągłym bólu i strachu.
Bardzo mi przykro 😭
Mam nadzieję, że jednak uda się ocalić macicę i zajść w ciążę. Jesteś nadal w szpitalu?

Do góry