reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌞 W lipcu staraczki upałom się nie dają i dwie kreski na testach mają 🤰

Gratulacje! 🤩

Piękny ten lipiec, ale powiem szczerze, że im częściej widzę jak wstawiacie pozytywne wyniki swoich testów, tym bardziej jestem przekonana, że u mnie będzie negatyw, bo to by było przecież zbyt piękne 😏 I tak jest miesiąc w miesiąc, z początkowego zapału i "podjarki" przechodzę płynnie do załamki 🙈 bo nagle jakiś wewnętrzny głos w mojej głowie mówi, że skoro tyle razy się ludzilam i nic z tego nie wyszło, to niby dlaczego miałoby teraz być inaczej?
Takie przemyślenia z rana.. ale Wam dziewczyny wszystkim oczywiście gratuluję i trzymam kciuki, żeby wszystko rozwijało się prawidłowo ✊🏻😊
Odczuwam tak samo jak ty, za pięknie by było 😁😁😁

reklama
Dziewczyny u mnie w macicy został skrzep i mam straszne zrosty na szyjce jakoś wszedł do jamy macicy lekarz i wypłynęło,ale został skrzep i nie ma możliwości wypłukania go ani usunięcia. Podczas zabiegu usunięto mi też jakiś szew pooperacyjny. Jeśli coś znowu będzie się działo to grozi to usunięciem macicy tak mi powiedział lekarz. Strasznie się boję i chyba mogę pożegnać się z marzeniami o byciu mamą,nie wiem jak to zniosę😭😢😥
Bardzo mi przykro, przeczytałam Twoja historie i jesteś mega fajterka dziewczyno ;)

Jeszcze zanim bym się zdecydowała na taki krok to na pewno bym skonsultowała z przynajmniej dwoma lekarzami takimi tez top of the top ;)

Ale kurczę, ze tak kilka miesięcy spokoju i nagle 😢 a może teraz tez będzie pare miesiecy spokoju i w tym czasie uda się zajść w ciąże. A potem jak będzie Dzidzia to co ma być, niech będzie ;)

Trzymam mocno za Ciebie kciuki i wysyłam dużo siły ;)

Odczuwam tak samo jak ty, za pięknie by było 😁😁😁
Ja też czuje, że się nie uda, zaczynam mieć brzuch 'napompowany', jak na okres 🤷‍♀️

Ale bardzo się cieszę ze wszystkich dwóch kresek ❤️ zdjęcia pozytywnych testów od razu lepiej mnie nastrajają z rana 😁 pierwsza strona wygląda jak na razie super!

Dziewczyny u mnie w macicy został skrzep i mam straszne zrosty na szyjce jakoś wszedł do jamy macicy lekarz i wypłynęło,ale został skrzep i nie ma możliwości wypłukania go ani usunięcia. Podczas zabiegu usunięto mi też jakiś szew pooperacyjny. Jeśli coś znowu będzie się działo to grozi to usunięciem macicy tak mi powiedział lekarz. Strasznie się boję i chyba mogę pożegnać się z marzeniami o byciu mamą,nie wiem jak to zniosę😭😢😥
Bardzo, bardzo mi przykro i wirtualnie przytulam..

Trzymam mocno kciuki, żeby ta wizyta była tą potwierdzającą ciążę!

O tym nie słyszałam, doczytam. Pamiętam, że @Bibi89 też to suplementuje 🤔
Ja akurat chciałam zacząć brać i wczytałam się i jak coś doczytałam o poronieniu to sobie odpuściłam🙈, bo stwierdziłam, że dopiero zaczynam i jak się nie zorientuje, że jestem w ciąży i będę brać nadal to po co mi ryzykować🙈.

Dokładnie natknęłam się na takie informacje:,, W wielu źródłach natknąć się można na informację, że korzeń ashwagandhy nie jest polecany kobietom ciężarnym i karmiącym. W ciąży nie należy stosować Ashwagandhy, ponieważ może doprowadzić do poronienia lub przedwczesnego wywołania porodu. "

reklama
Do góry