reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

Trafiła mi się jakaś trefna partia Pueria Uno i tak mi się odbija zdechłą rybą, że szok. Poprzednie dwa opakowania były spoko 🤷🏼‍♀️
Za mną już być może owulka z pięknego pęcherzyka na prawym jajniku, który pokazał się na kontroli u gina (po objawach sądząc), a chłopa ni ma i nawet nie było jak dać losowi szansy na tej dziadowskiej loterii. Mam poczucie zmarnowanego cyklu, a wiecie, jaki to parszywy stan… Z kliniki się nie odzywają. Możemy czekać i do 3 miesięcy. Ot taki wieczór…
Mi się po każdej partii puerii odbija rybą, a ze nienawidzę ryb i owoców morza to czuje to ze zdwojona siła. Co do pozostałych to przytulam <3

reklama
Dzień dobry w poniedziałek :)
Mam nadzieję, że ten tydzień będzie łaskawy dla nas wszystkich :)

W drodze do pracy jechał przede mną autobus z pewną reklamą.
Nawet fotę zrobiłam! Nie sądziłam, że nasze lokalne firmy to m.in. Obi, Douglas czy Rossmann 🙈

Załączniki

• 1690176820930.png
    1690176820930.png
    223,5 KB · Wyświetleń: 113
Cześć czołem!
@Kejcik proszę wpisz mnie 31.07 na testowanie, będzie 7/8 dni po - zaszaleje 😁😆🤣

Znowu złapało mnie coś, 2 dni temu w gardle mnie szuralo, a od 2 dni troszkę boli i mam zatkany nos, na szczęście poza zakwasami nóg 🤣 po wczoraj nic mi nie dolega więcej.

U mnie z gardłem było podobnie. Coś mnie tam gryzło jednego dnia, drugiego miałam po nocy koszmarnie obrzęknięte, a w trakcie dnia przeszło zupełnie. Dziwna sprawa.

Cały weekend minął mi na przyjmowaniu niespodziewanych gości. Nie wiem co tak sobie wszyscy uznali. W niedzielę po kolejnej niezapowiedzianej wizycie pojechaliśmy do znajomych, gdzie spędziliśmy miło resztę dnia. Mimo tego, że goście byli nieplanowani, to i tak weekend oceniam na całkiem udany.
Pierwszy tydzień urlopu minął tak szybko, jak pewnie minie drugi... Mój mąż urlop już skończył i od dzisiaj już pracuje, także w tym roku urlop bez wczasów niestety. Trudno, odbijemy sobie w przyszłym.

Miłego dnia wszystkim!

reklama
Czy ktoś testuje dziś? 😁
Ja testuje owulacyjne, ale bez szału.. dziś 26 dc a testy pozytywnnie nie wychodzą.. myślałam, że już owu może była to śluz miałam taki płodny w tym cyklu, że szok. Zrobię jeszcze dziś czy ciemnieje wgl , bo jak nie to albo przegapiłam albo w tym cyklu nie będzie nic 🤔

Do góry