Serio
Fanka BB :)
@AScarlett pięknie! Zdrowia życzę w tym dwupaku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hmmm pytanie na dziś :
Serial namiętnie przez Was oglądany za dzieciaka?
U mnie:
"Siódme niebo"
"Alf"
Mój też ma gęste włosy i mówi, że z chęcią by połowę oddałTo łysienie u mężczyzn dzisiaj to jakaś kolejna plaga. Mam w pracy kolegę, który ma 23 lata (rocznik 2000!) i już zaczyna łysieć tak, ze ciężko mu to ukryć. Rozważa przeszczep bo tez ma straszne kompleksy z tego powodu.
Mój Stary ma piękne gęste włosy tylko takie coraz jaśniejsze mu się robią z każdym rokiem były czarne, jeszcze trochę i będą białe
jajko, mąkę pełnoziarnistą i przyprawy.a co tam dałaś jeszcze na ten spod do serka? I czemu jesteś taka milcząca dzis?
Nie łudzą sięPrzyszła mi z Invimedu ankieta a tam pytania o używki i brak możliwości zaznaczenia opcji „nigdy”
Pierwsza beta w poniedziałek:
17.07 - 12 dpo
Beta 42.34
Prog 41.40
19.07 - 14 dpo
Beta 178.4
A cienie mi w sobotę zaczęły wychodzic, czyli 10 dpo
też polecamTermy Cieplickie