Brownie1992
Moderator
Za te kłamstwa staraczki będą miały osobny ruszt w piekleLuxmed trochę podkoloryzowałam, ze co jakiś czas mam świąd warg sromowych i zapytałam czy mi wystawi skierowanie żeby móc podleczyć ewentualna infekcje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Za te kłamstwa staraczki będą miały osobny ruszt w piekleLuxmed trochę podkoloryzowałam, ze co jakiś czas mam świąd warg sromowych i zapytałam czy mi wystawi skierowanie żeby móc podleczyć ewentualna infekcje
oj bo nie powinni się wygłupiać tylko robić badania! Co to ma być, że jak się chce obczaic pęcherzyk to trzeba wymyślac, że jajnik boliZa te kłamstwa staraczki będą miały osobny ruszt w piekle
No co ja Ci poradzę, że są zjebanioj bo nie powinni się wygłupiać tylko robić badania! Co to ma być, że jak się chce obczaic pęcherzyk to trzeba wymyślac, że jajnik boli
No i super, będziemy się w piekle swietnie wszystkie razem bawićZa te kłamstwa staraczki będą miały osobny ruszt w piekle
Co swoją drogą jest chore. Że w ogóle trzeba kłamać.Za te kłamstwa staraczki będą miały osobny ruszt w piekle
a czemu niby? Płodów z bruzdą na czole się boją?Co swoją drogą jest chore. Że w ogóle trzeba kłamać.
Ja np czytalam dzisiaj moje owu luxmedowe. I tam jest, że nie prowadzą ciąży po technikach wspomaganego rozrodu. Wiec chyba będę musiała przemilczeć iui...
Ode mnie chcieli tylko cytologię i covid.Aż się głupio przyznać, ale ode mnie w szpitalu też nie wymagali, ale po tym jak próbowałam się do niego dostać to też widziałam ten post i planuje zrobić w kolejnym cyklu już na własną rękę.
u nas tak samoU nas max co 2 dni cały cykl, a okołoowulacji codziennie, no chyba że mąż zmęczony.
Ja mam mega duże libido.
PoważnieCo swoją drogą jest chore. Że w ogóle trzeba kłamać.
Ja np czytalam dzisiaj moje owu luxmedowe. I tam jest, że nie prowadzą ciąży po technikach wspomaganego rozrodu. Wiec chyba będę musiała przemilczeć iui...
No idea.a czemu niby? Płodów z bruzdą na czole się boją?