reklama
Tralalala25
Fanka BB :)
bardzo mi przykro!! Przytulam obyś nie wróciła na długoWitam ponownie Dziewczyny,
Ja niestety wracam do grona staraczek. Zaliczyłam biochema czerwcowego... w lipcu już nie zatestuje, bo nie wiem jak ten cykl się ułoży, więc proszę na pauze.
anyżowa
Ja jeden, zazwyczaj w przeddzień okresuIle średnio testów miesięcznie robicie? Tylko raz czy np 5 razy?
Tralalala25
nie jestem przeciwna takim produktom, ale też bym nie włączyła ich na stałe do jadłospisuDziewczyny może jeszcze taka dyskusja na dziś. Co sądzicie o produktach typu 1 kcal ?
Kupiłam dziś taka galaretkę i byla całkiem zjadliwa. Używacie nie używacie? Jeśli tak to czego? Jakie macie zdanie ?
Brownie1992
Moderator
Cola zero w weekend musi byćnie jestem przeciwna takim produktom, ale też bym nie włączyła ich na stałe do jadłospisu
Motylkowa!
Gdzie kupiłaś ta galaretkę? Może spróbuje Ty jesteś na lekkostrawnej diecie teraz po zabiegu czy nie ma żadnych zaleceń? No i dali Ci L4?Cola zero w weekend musi być
P.S - nie lubię Coli zero. Wole zwykła, a najlepiej PEPSI.
amusedxxx
Moderator
Sama prosiłaś? Jak tak to jaki argument?Ja na te wszystkie wymazy dostałam z luxmedu skierowanie
anyżowa
Przykro mi , trzymaj sięWitam ponownie Dziewczyny,
Ja niestety wracam do grona staraczek. Zaliczyłam biochema czerwcowego... w lipcu już nie zatestuje, bo nie wiem jak ten cykl się ułoży, więc proszę na pauze.
AScarlett
Moderator
Tak poprosiłam. Wiesz moja ginekolog mnie jiz tam troche zna i co może to mi wypisuje. Jak nie to bym coś wymyśliła- ze cos swędzi albo że kontrolnie po czymś tam - jak u brownie po zabiegu.Sama prosiłaś? Jak tak to jaki argument?
reklama
anyżowa
U nas max co 2 dni cały cykl, a okołoowulacji codziennie, no chyba że mąż zmęczony.ej a w ogóle jak Wy trzonujecie? w sensie co drugi dzień jak doktor przykazał czy około płodnych się zaczyna największa jazda?
Ja mam mega duże libido.