Brownie1992
Moderator
Robię leczo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z cukinią?Robię leczo
Ja teraz do Makusia mam daleko. Pewnie koło 50km. Lubię śmietankowe z karmelem albo czekolada, posypką różnie.A ja dzisiaj zaszaleje i pojde na McFlurra przed moni. Macie swój ulubiony smak? Ja zawsze: śmietankowe z mms i podwójna polewa karmelową.
Śmietankowe z Lionem i polewą czekoladowąA ja dzisiaj zaszaleje i pojde na McFlurra przed moni. Macie swój ulubiony smak? Ja zawsze: śmietankowe z mms i podwójna polewa karmelową.
ja lubie z polewa czekoladowa i karmelowa na razA ja dzisiaj zaszaleje i pojde na McFlurra przed moni. Macie swój ulubiony smak? Ja zawsze: śmietankowe z mms i podwójna polewa karmelową.
A ja dzisiaj zaszaleje i pojde na McFlurra przed moni. Macie swój ulubiony smak? Ja zawsze: śmietankowe z mms i podwójna polewa karmelową.
NO JASNETo można z podwójną polewą?