Avy
Fanka BB :)
Ja to się nie mogę zdecydować: włosy piękne, ale ta koszula i kabina prysznicowaAle piękne te włosy....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja to się nie mogę zdecydować: włosy piękne, ale ta koszula i kabina prysznicowaAle piękne te włosy....
Mimo wszystko dla mnie włoski wymiatająJa to się nie mogę zdecydować: włosy piękne, ale ta koszula i kabina prysznicowa
Melduję się .Ej dawaj moja ukochana @Nasturtium wyjdź z ukrycia bo brakuje Ciebie tu dzisiaj
U mnie test negatywny, a ze miałam monitoring to nie ma już szans
Moja mama obcięła się w trakcie ciąży prawie do zera...No cóż;-p.Słyszałam, że w ciąży się nie obcina wlosow bo dziecko będzie głupie wiec wolałam się zabezpieczyć na tę ewentualność
Już mi wystarczy głupi pies w domu
Koszula stara z c&aJa to się nie mogę zdecydować: włosy piękne, ale ta koszula i kabina prysznicowa
Melduję się .
Niee ja już mojej nie wymienię A też mam 80x120Koszula stara z c&a
A kabinę mogę Ci poszukać bo to zakup z zeszłego roku i wysłać na priv jeśli chcesz.
Jest super bo to 120 x80
W mieszkaniu mieliśmy 70x70 i we dwójkę ciężko się było kapać