reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

reklama
Takiej niespodzianki to ja jednak nie chcę 😅
Wolę dwa razy być w ciąży i siedzieć na l4 🤣🤣🤣
Jak ja pomyślę że miałabym 2 raz przechodzić przez takie starania.. gdzie nawet nie wiem czy i kiedy jak już tersz się uda.
Wiek tez juz robi swoje, chcemy mieć jeśli się uda więcej niż jedno dziecko, więc staralibyśmy się od razu. Bliźniaki w tym wypadku nie brzmią najgorzej ;)

Jak ja pomyślę że miałabym 2 raz przechodzić przez takie starania.. gdzie nawet nie wiem czy i kiedy jak już tersz się uda.
Wiek tez juz robi swoje, chcemy mieć jeśli się uda więcej niż jedno dziecko, więc staralibyśmy się od razu. Bliźniaki w tym wypadku nie brzmią najgorzej ;)
Mimo wszystko jednak mnie taka wizja przeraża. Nie tylko samej ciąży, ale potem opieki nad dwójka malutkich dzieci równocześnie.

Mimo wszystko jednak mnie taka wizja przeraża. Nie tylko samej ciąży, ale potem opieki nad dwójka malutkich dzieci równocześnie.
Wiadomo, łatwe to by nie było. Ale mam znajomych którzy maja dzieci w odstępie roku-dwoch. I to też wcale nie jest łatwe... maluchem trzeba się zajmować, a starszak tez chce więcej uwagi i trzeba mieć oczy wokół głowy.

Wiadomo, łatwe to by nie było. Ale mam znajomych którzy maja dzieci w odstępie roku-dwoch. I to też wcale nie jest łatwe... maluchem trzeba się zajmować, a starszak tez chce więcej uwagi i trzeba mieć oczy wokół głowy.
Na pewno też masz rację 🙂
Ale może na razie trzeba chociaż tego jednego bobaska zrobić 🥰

Na pewno też masz rację 🙂
Ale może na razie trzeba chociaż tego jednego bobaska zrobić 🥰
Waves Brain GIF by kidmograph

reklama
Do góry