reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

reklama

Załączniki

• IMG20230405172211.jpg
    IMG20230405172211.jpg
    2,3 MB · Wyświetleń: 87
Dziś robiłam testowanie (13 dzień po owu) i niestety jak to mówią dziewczyny na forum biel bieli. Czekam na okres w dniu jutrzejszym. Z uwagi że mój cykl ma 26 dni, w tym miesiacu będziemy próbować ponownie. @olka11135 mozesz mnie wpisac z testowaniem na 30 kwietnia?
Kolejne 2 tygodnie jestem poza PL, także niestety nie mogę podziałać ze stymulacją.
nie mq okresu to jest nadzieja:)

Dziewczyny temat nie staraczkowy. Co robicie dobrego do jedzenia na święta? Chodzi mi głównie o placki i jakiś fajny obiad. Z racji tego, że już mam posprzątane to stwierdziłam, że przygotuję cos fajnego ;)
Ja muszę coś wymyślić, bo jak zapytałam dzisiaj mamę czy mi odpali kawałek ciasta, bo mi się nie chce piec to prawie się obraziła. Na dodatek mi powiedziała, że zawsze mogę coś kupić. Wredna mamuśka 🙈 Czasami ma takie wstawki pół żartem pół serio.
A z innych to właśnie wędzę szynki 😁

reklama
Dziewczyny.. mnie dziś migrena pokonała na maksa.
Raniutko zjadłam śniadanie i myślałam że minie. No nie.. głowa nad miską już wisiała i zjawił się mąż na sygnale z dezamigren. Pierwszy raz testowałam a te bóle męczą mnie już kilkaaa dobrych lat i nigdy nikt mi na to nic nie dał 😖. I tak.. na ból głowy pomogło szybko ( ale nie do końca) ale ochota na 🤢🤢 trwała jeszcze 3 godziny. Pewnie powinnam dorzucić drugą tabletkę po jakimś czasie?

Do góry