Odpuściłaś?jak Ci się nie chce i chcesz odpocząć, to olej to bez wyrzutów sumienia
#teamolaćto
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Odpuściłaś?jak Ci się nie chce i chcesz odpocząć, to olej to bez wyrzutów sumienia
#teamolaćto
w życiu, dostosowałam tylko swoje podejście do naszych obecnych szans na zajscie jadę z koksem, ale tak, by się przy tym niepotrzebne nie spalać, skoro szanse są jakie są w tej chwiliOdpuściłaś?
Duży wysiłek nie jest wskazany przy IUI czy invitro (przynajmniej tak czytalam). Zauważyłam po sobie, że od kiedy zapisałam się do Gamety to przestałam się forsować i ograniczam się jedynie do truchtu, rowerku i lekkich ćwiczeńJa to aktualnie uprawiam jedynie spacery i rowering, ale gdybym robiła coś innego to na pewno nie rezygnowałabym z tego, bo i dlaczego?
Mało tego, kilka tygodni przed zajściem zaczęłam dietę. Bardzo restrykcyjną, włączyłam więcej ruchu- szybkie marsze 5-7 km, basen.Jaki macie dziewczyny stosunek do sportu w okresie starań? Chodzi mi przede wszystkim o Bieganie, siłownię, rower. Czy oszczedzacie się w okresie owulacji i testowania czy nic się nie zmienia u Was i ćwiczycie jak zazwyczaj?
Ufff. Rozumiem doskonale, ale już w maju czekam na Twoje .w życiu, dostosowałam tylko swoje podejście do naszych obecnych szans na zajscie jadę z koksem, ale tak, by się przy tym niepotrzebne nie spalać, skoro szanse są jakie są w tej chwili
w drugiej połowie maja wracam do tego szaleństwa na całego! A na przełomie maja i czerwca będę obsikiwac wszystko w zasięgu wzroku!Ufff. Rozumiem doskonale, ale już w maju czekam na Twoje .
Jestem przykładem, że odpuszczenie jest tyle warte, co konferencje Glapińskiego.
Jeju…Wszystko?w drugiej połowie maja wracam do tego szaleństwa na całego! A na przełomie maja i czerwca będę obsikiwac wszystko w zasięgu wzroku!
Wszystko!Jeju…Wszystko?
ja po owulacja nie nak***wiam już za bardzo z cardio i robię bardziej siłowe, bez skakania. Ale w ciąży nie jestem takze moja opinia mało wartaJaki macie dziewczyny stosunek do sportu w okresie starań? Chodzi mi przede wszystkim o Bieganie, siłownię, rower. Czy oszczedzacie się w okresie owulacji i testowania czy nic się nie zmienia u Was i ćwiczycie jak zazwyczaj?
Podobnie przy pcos zaleca się ostrożność przy wysiłku, bo nadmierny może wzmagać produkcję androgenów.Duży wysiłek nie jest wskazany przy IUI czy invitro (przynajmniej tak czytalam). Zauważyłam po sobie, że od kiedy zapisałam się do Gamety to przestałam się forsować i ograniczam się jedynie do truchtu, rowerku i lekkich ćwiczeń