morticia_adams
Fanka BB :)
Ja też jestem Team 3miastoJestem z Trójmiasta i absolutnie nic nie rozumiem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też jestem Team 3miastoJestem z Trójmiasta i absolutnie nic nie rozumiem
Po przeczytaniu tego z bardzo dużym prawdopodobieństwem miałam "minę jak kot srający na pustyni"że podpobno przy świniobiciu kot kradł pęcherz i z nim uciekał
Ja nie słyszałam nigdy tego ale też bym pomyślała, że chodzi o sikua znacie takie określenie "biega jak kot z pęcherzem"? Ja zawsze myślałam, że chodzi o to, ze siku mu sie bardzo chce i dlatego tak biega xD aż mi rodzice wytłumaczyli o co naprawdę chodzi
Za dzieciaka było u mnie rozgraniczenie, że 6.12 przychodzi Mikołaj a 24.12 gwiazdor. Teraz w sumie nie wiem, nie zwracam uwagiOstatnie już pytanie, bo mózg mi paruje Kto przychodzi do Was w święta z prezentami?
ja słyszałam że w wigilię Gwiazdka lub aniołki 6.12. św. MikołajOstatnie już pytanie, bo mózg mi paruje Kto przychodzi do Was w święta z prezentami?
Mikołaj dwa razy ale w sumie nigdy nie przeszkadzało mi, że przychodzi w Mikołajki i w ŚwiętaOstatnie już pytanie, bo mózg mi paruje Kto przychodzi do Was w święta z prezentami?
6 grudnia święty mikołaj, a w wigilię gwiazdkaOstatnie już pytanie, bo mózg mi paruje Kto przychodzi do Was w święta z prezentami?