fckathy
Fanka BB :)
będzie dobrzeNa gratulacje jeszcze myślę za wcześnie. Po tych wszystkich turbulencjach człowiek jest zachowawczy.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
będzie dobrzeNa gratulacje jeszcze myślę za wcześnie. Po tych wszystkich turbulencjach człowiek jest zachowawczy.
Cudownie, trzymam mocno kciukiIvf musi poczekać
ale na pewno kciuki się przydadząNa gratulacje jeszcze myślę za wcześnie. Po tych wszystkich turbulencjach człowiek jest zachowawczy.
Ivf musi poczekać
nie stresuj się!Dziewczyny siedzę w poczekalni jestem tak zestresowana, ze się cała trzęsę. Chyba ten szpital już tak na mnie działa, ze zawsze coś jest nie tak
Dziewczyny siedzę w poczekalni jestem tak zestresowana, ze się cała trzęsę. Chyba ten szpital już tak na mnie działa, ze zawsze coś jest nie tak
To nie jest do końca prawda. Jeśli w trakcie dwóch stymulacji nie zostaną wystymulowane po dwie dojrzałe komórki (po dwie w każdej stymulacji), wówczas nie zostajesz zdyskwalifikowana z programu, ale nie możesz podchodzić do kolejnej próby z własnymi komórkami - w takich sytuacjach masz jeszcze dwie szanse z komórkami dawczyni.Jest zapis, że jeżeli będzie nieodpowiednia reakcja na stymulację jajeczkowania, brak pozyskania co najmniej 2 dojrzałych komórek jajowych w dwóch osobnych cyklach - dyskwalifikacja z programu. Nie bierzesz wtedy udziału w 3 bo nie spełniasz wymagań
YeaaIvf musi poczekać