reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

☀️W czerwcu kolor nieba niebieski, a my wszystkie liczymy na dwie prawilne kreski!☀️

reklama
Właśnie dzwonili z laboratorium że mam ddimery ponad 700 a norma jest do 200 i mam pilnie z lekarzem się skontaktować, tak się martwię od czego to może być. Rok temu badałam w diagnostyce i były w normie.

Edit.
Lekarz mi odpisal że heparyne dostane w związku z wcześniejszymi poronieniami.

Ostatnia edycja:
Właśnie dzwonili z laboratorium że mam ddimery ponad 700 a norma jest do 200 i mam pilnie z lekarzem się skontaktować, tak się martwię od czego to może być. Rok temu badałam w diagnostyce i były w normie.

Edit.
Lekarz mi odpisal że heparyne dostane w związku z wcześniejszymi poronieniami.
jaką dostałaś dawkę heparyny? I zaleceniem lekarza było badanie ddimerów teraz?
Dobrze, że działanie jest od już. Będzie dobrze, kciuki!

Czekam na receptę, zmieniłam lekarza miałam wczoraj wizytę online u dr Banacha , muszę też zrobić masę innych badań ale heparyne już od dziś mam brać.
Heparynę powinno brać się rano-południe, nie na noc. I pilnować w miarę odstępu 24h :) I lepiej jakbyś dostała clexane a nie neoparane (jak na recepcie lekarz zapisze to w aptece powinnaś móc wymienić) To to samo, ale Clexane ma lepsze, ostrzejsze igły :)

reklama
Heparynę powinno brać się rano-południe, nie na noc. I pilnować w miarę odstępu 24h :) I lepiej jakbyś dostała clexane a nie neoparane (jak na recepcie lekarz zapisze to w aptece powinnaś móc wymienić) To to samo, ale Clexane ma lepsze, ostrzejsze igły :)
Dziękuję dla mnie do czarna magia, wysłałam dane do recepty jak chciał lekarz jeszcze nie wiem co zapisał i jak to stosowac prócz tego że od dziś.

Do góry