8Ania8
Fanka BB :)
To rewelacyjny. Bierzesz syntetyczny?Badałam w poniedziałek i był prawie 50 ng
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To rewelacyjny. Bierzesz syntetyczny?Badałam w poniedziałek i był prawie 50 ng
dziękuję@klaudia16 wszystkiego co najlepsze i spełnienia marzeń
dziękuję@klaudia16 Spełnienia marzeń
Nie biorę progesteronu.To rewelacyjny. Bierzesz syntetyczny?
jaką dostałaś dawkę heparyny? I zaleceniem lekarza było badanie ddimerów teraz?Właśnie dzwonili z laboratorium że mam ddimery ponad 700 a norma jest do 200 i mam pilnie z lekarzem się skontaktować, tak się martwię od czego to może być. Rok temu badałam w diagnostyce i były w normie.
Edit.
Lekarz mi odpisal że heparyne dostane w związku z wcześniejszymi poronieniami.
Czekam na receptę, zmieniłam lekarza miałam wczoraj wizytę online u dr Banacha , muszę też zrobić masę innych badań ale heparyne już od dziś mam brać.jaką dostałaś dawkę heparyny? I zaleceniem lekarza było badanie ddimerów teraz?
Dobrze, że działanie jest od już. Będzie dobrze, kciuki!
Heparynę powinno brać się rano-południe, nie na noc. I pilnować w miarę odstępu 24h I lepiej jakbyś dostała clexane a nie neoparane (jak na recepcie lekarz zapisze to w aptece powinnaś móc wymienić) To to samo, ale Clexane ma lepsze, ostrzejsze igłyCzekam na receptę, zmieniłam lekarza miałam wczoraj wizytę online u dr Banacha , muszę też zrobić masę innych badań ale heparyne już od dziś mam brać.
Dziękuję dla mnie do czarna magia, wysłałam dane do recepty jak chciał lekarz jeszcze nie wiem co zapisał i jak to stosowac prócz tego że od dziś.Heparynę powinno brać się rano-południe, nie na noc. I pilnować w miarę odstępu 24h I lepiej jakbyś dostała clexane a nie neoparane (jak na recepcie lekarz zapisze to w aptece powinnaś móc wymienić) To to samo, ale Clexane ma lepsze, ostrzejsze igły