Crazylalafresh
Moderator
Nie dziękuję A czemu robisz ponownie betę? Coś mi umknęło?Gratulacje, ja właśnie od godziny czekam na badanie bety 🖐
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie dziękuję A czemu robisz ponownie betę? Coś mi umknęło?Gratulacje, ja właśnie od godziny czekam na badanie bety 🖐
A pokażesz zdjęcie duszka?Nie dziękuję A czemu robisz ponownie betę? Coś mi umknęło?
Szkoda, że wcześniej nie miałaś szczęścia do lekarzy, od tego na jakiego trafisz na prawdę dużo zależy. Cieszę się , że ten aktualny szuka i proponuje rozwiązanie. Oby IUI zadziałało️️ powodzenia dla WasDzięki za słowa wsparcia staramy się tak na serio 1,5 roku, ale właściwie przestaliśmy się zabezpieczać ponad 2 lata temu. Nasz aktualny lekarz na szczęście ma takie podejście, że stara się szukać przyczyny. Wcześniejsi lekarze nas w większości zlewali, że krótko się staramy i na pewno się uda, no ale się nie udało póki co.... mamy po 35 lat więc też nie chcemy tego dalej odkładać, bo chciałabym sobie zostawić perspektywę na drugie dziecko. Oboje jesteśmy jedynakami i tak nam się marzy, możliwe że rzeczywistość zweryfikuje
W maju miałam biochem a w grudniu poronienie gdzie po 5tys beta zaczęła mocno zwalniać aż doszło do poronieniaNie dziękuję A czemu robisz ponownie betę? Coś mi umknęło?
I jaki masz przyrost?W maju miałam biochem a w grudniu poronienie gdzie po 5tys beta zaczęła mocno zwalniać aż doszło do poronienia
Mam już wynik 496 powtórzę w poniedziałek.
Rozumiem. Ja najwięcej bety miałam 3198,88 i później już spadało i stwierdziłam że raz zrobię bete tylko we wtorek i czwartek i później już nie. U mnie w pierwszej ciąży na początku przyrastała prawidłowo więc na każdym etapie może coś się zacząć dziać, nie stresuj się kochana, ja też się postaram jak już się potwierdzi ciąża. Wiem że nie jest łatwo... U nas które już poroniły to chyba cała ciąża będzie stresem że na każdym etapie coś się może stać i czarny scenariusz w głowie... Ale trzymam za Ciebie mocno kciukiW maju miałam biochem a w grudniu poronienie gdzie po 5tys beta zaczęła mocno zwalniać aż doszło do poronienia
Mam już wynik 496 powtórzę w poniedziałek.
Tylko to naprawdę duszek i raczej na zdjęciu nie widać a na żywo bardziej widoczna, nawet mój zaspany mąż widziałA pokażesz zdjęcie duszka?
Coś tam z daleka jakby były widaćTylko to naprawdę duszek i raczej na zdjęciu nie widać a na żywo bardziej widoczna, nawet mój zaspany mąż widział
Od poniedziałku 120% ale zbadam jeszcze za 2 dni.I jaki masz przyrost?
Rozumiem Twój strach w tej sytuacji. Na pewno
Robisz wszystko co w Twojej mocy na ten moment aby było wszystko dobrze. Trzymam mocno kciuki!